- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
Canım bence gayet güzel koyulaşmış, maşallah... Takma kafana...Sağol canım benimde iki tane evladım var ama onlarda kimyasal nedir bilmezdim burda okudukça bende yaşarım diye korktum atayım canım resimlerini üsteki ler miratech alttakini şimdi yaptım nöbetci eczaneden aldım adını hiç duymadım senye lady diye bir marka
Ayyy bende giremedim, çok sinir oldum ama yaaKızlar ya buraya sabahtan beri tek giremeyen ben miyim güncelleme mi oldu acaba
Araştırma yapmaya başladım hemenAyyy bende giremedim, çok sinir oldum ama yaa
Bu konularda ben de çok yeniyim ama uygulama tarihine güvenmeKızlar takvime göre yumurtlama tarihim 2 mayıstı korunmasız ilişki 6 mayısta oldu acaba ihtimal var mıdır yayoksa hazirana mı kaldı olay
Yok direkt akıntıdan anladım o tarihlerdeBu konularda ben de çok yeniyim ama uygulama tarihine güvenme
Ben iki ay üst üste iğne olmuştum iki ay da göğüs hassasiyeti olmuştu çatlama gerçekleşince azalmıştı adete yakın tekrar başlamıştı hassasiyet adet olunca geçmişti.Vucudum. Ikıncı kez ıgne oldugu ocın tepkı gostermemiş olabılırmı
Bırden fazla 2. Yada 3. Ignesını olanlar sızdede farklılık gosterıyormu her ay
sen nasılsın canım devam edıyomusun tedavıyeBen iki ay üst üste iğne olmuştum iki ay da göğüs hassasiyeti olmuştu çatlama gerçekleşince azalmıştı adete yakın tekrar başlamıştı hassasiyet adet olunca geçmişti.
Bende tarih tutmuyormuş kontrole gittigimde farkettimYok direkt akıntıdan anladım o tarihlerdeama değerlendiremedik korunmayı dün bıraktık süpriz yumurta olcak biraz
Kuzum sana şey soracağım, asilamanin 10. Günü kan testim 4.69 çıkmıştı ya, acaba ilaç etkisi kalmış olabilir mi ?12 gün çok erken yapma en az 1 hafta daha beklemelisin, o batmalar da yumurtlamadan dolayı olabilir
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ara verdim tedaviye çok ilaç kullandığım için ilaç alerjim çıktı malesef . Eşim spermiyogram vermişti temiz çıktı sonuç benden tekrar hsg istediler geçen ay da gebelik olmadığı için . Randevu almaya çalıştım kasım ayına verdiler kasıma kadar tedavi falan yok . Özelde çok istediler maddi durumum el vermiyor ödemelerden dolayı mecburen kasım ayında hsg çekince tedavi olurum duruma göre . Bu süreçte de korunmadan devam edecem olursa olur olmazsa olmaz biraz saldım psikolojik olarak da rahatlamak içinsen nasılsın canım devam edıyomusun tedavıye
Bende hatırlıyosan ılıskıden 1 gun sonra hemen baslamiştı gogus agrısı şimdide hiç bir agrı yok acaba dıyorum catlayan yumurtalıklamı alakalı gecen ay sagdı bu ay sol kızımdads sagdan yumurtlamiştım ve hemen gogus agrısı baslamiştı bu ay sol dıyemı gogus agrısı yok bılmıyorum
Canım büyük bir ihtimalle yumurtan çatlamıştır diye ağrı yoktur adet olmaya yakın ağrı olanilir ya da gebelik olunca olur . İnşallah gebelik olur canımsen nasılsın canım devam edıyomusun tedavıye
Bende hatırlıyosan ılıskıden 1 gun sonra hemen baslamiştı gogus agrısı şimdide hiç bir agrı yok acaba dıyorum catlayan yumurtalıklamı alakalı gecen ay sagdı bu ay sol kızımdads sagdan yumurtlamiştım ve hemen gogus agrısı baslamiştı bu ay sol dıyemı gogus agrısı yok bılmıyorum
Çok erken 14. Gün vermen gerekiyorduKizlar bnde iğnenin 11.günü bugün kan testi yaptim maalesef 1.81 çikti değer
Ama şuan düşük zaten erkem yapmama rağmen yüksek bi değer çikmadi ki canımÇok erken 14. Gün vermen gerekiyordu