Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar takvime göre yumurtlama tarihim 2 mayıstı korunmasız ilişki 6 mayısta oldu acaba ihtimal var mıdır ya 😅 yoksa hazirana mı kaldı olay

Sağol canım benimde iki tane evladım var ama onlarda kimyasal nedir bilmezdim burda okudukça bende yaşarım diye korktum atayım canım resimlerini üsteki ler miratech alttakini şimdi yaptım nöbetci eczaneden aldım adını hiç duymadım senye lady diye bir marka
Canım bence gayet güzel koyulaşmış, maşallah... Takma kafana...

Kızlar merhabalar bende aranıza katılmak isterim mart ayında kendiliginden bir düşüğüm oldu şimdi mayıs ayında tekrar düşünüyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlerde durum nedir

Vucudum. Ikıncı kez ıgne oldugu ocın tepkı gostermemiş olabılırmı
Bırden fazla 2. Yada 3. Ignesını olanlar sızdede farklılık gosterıyormu her ay
Ben iki ay üst üste iğne olmuştum iki ay da göğüs hassasiyeti olmuştu çatlama gerçekleşince azalmıştı adete yakın tekrar başlamıştı hassasiyet adet olunca geçmişti.

Ben iki ay üst üste iğne olmuştum iki ay da göğüs hassasiyeti olmuştu çatlama gerçekleşince azalmıştı adete yakın tekrar başlamıştı hassasiyet adet olunca geçmişti.
sen nasılsın canım devam edıyomusun tedavıye
Bende hatırlıyosan ılıskıden 1 gun sonra hemen baslamiştı gogus agrısı şimdide hiç bir agrı yok acaba dıyorum catlayan yumurtalıklamı alakalı gecen ay sagdı bu ay sol kızımdads sagdan yumurtlamiştım ve hemen gogus agrısı baslamiştı bu ay sol dıyemı gogus agrısı yok bılmıyorum

Yok direkt akıntıdan anladım o tarihlerde 😅 ama değerlendiremedik korunmayı dün bıraktık 🤣 süpriz yumurta olcak biraz
Bende tarih tutmuyormuş kontrole gittigimde farkettim 😁 uygulamaya göre 10 nisandı 15nisanda kadın doğuma gittim bebek öncesi kontrol diye alttan muaynede bakarken yumurtan çatlamak üzere demişti. O ay denemedik hiç. Şimdi uygulamanın tarihlerini değerlendirdim ama akıntım falan olmadı 3 gündür de ovülasyon testi yapıyorum hep silik çizgi bekliyorum bakalım 😅

12 gün çok erken yapma en az 1 hafta daha beklemelisin, o batmalar da yumurtlamadan dolayı olabilir
Kuzum sana şey soracağım, asilamanin 10. Günü kan testim 4.69 çıkmıştı ya, acaba ilaç etkisi kalmış olabilir mi ?
Dün kaset test yaptım çok ince çizgi çıktı ama fotoda görünmüyor bile.
Yarın gene kan tahlili yaptıracağım, 14. Gün olacak bakalım ne çıkacak?

Bende hatırlıyosan ılıskıden 1 gun sonra hemen baslamiştı gogus agrısı şimdide hiç bir agrı yok acaba dıyorum catlayan yumurtalıklamı alakalı gecen ay sagdı bu ay sol kızımdads sagdan yumurtlamiştım ve hemen gogus agrısı baslamiştı bu ay sol dıyemı gogus agrısı yok bılmıyorum
Sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ara verdim tedaviye çok ilaç kullandığım için ilaç alerjim çıktı malesef . Eşim spermiyogram vermişti temiz çıktı sonuç benden tekrar hsg istediler geçen ay da gebelik olmadığı için . Randevu almaya çalıştım kasım ayına verdiler kasıma kadar tedavi falan yok . Özelde çok istediler maddi durumum el vermiyor ödemelerden dolayı mecburen kasım ayında hsg çekince tedavi olurum duruma göre . Bu süreçte de korunmadan devam edecem olursa olur olmazsa olmaz biraz saldım psikolojik olarak da rahatlamak için

Canım büyük bir ihtimalle yumurtan çatlamıştır diye ağrı yoktur adet olmaya yakın ağrı olanilir ya da gebelik olunca olur . İnşallah gebelik olur canım 🙏🏻🥰

Merhaba kizlar yumurtlama akintisi nasildir ve akintiyi gordukten ne kadar sonra yumurta catlar bilgisi olan yardimci olabilir mi☺️

X