- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 31
Beyaz küre biraz yüksek enfeksiyon varlığı viral enfeksiyon.. bide hemoglobin düşük bebeğim bol pekmez tüketAdetime 6 gün kala kan vermiştim ve sonuç 33.87 çıkmıştı iki gün sonra yeniden kan verdim 97.05 çıktı bu artış nasıl acaba . Birde değer dışında olan sonuçlarım bunlar gebeliğe sıkıntı çıkarır mı bilen varsa yorum yapabilir mi
Gebeliğe bir sıkıntısı olur mu enfeksiyonun varlığıBeyaz küre biraz yüksek enfeksiyon varlığı viral enfeksiyon.. bide hemoglobin düşük bebeğim bol pekmez tüket
Hayır canım hiçbi sorun yok 8aylık evliyizÖyle biliyorum sayfaya yaş istersen ama dur belki vardır bebisimiz. Senin rahatsız var mı herhangi bir tanı aldın mı
Doktor ile konuş çok büyük bir sıkıntı olmayacak inşallah doktor kontrolün de daha iyi bilgi alınGebeliğe bir sıkıntısı olur mu enfeksiyonun varlığı
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahHayır canım hiçbi sorun yok 8aylık evliyiz
Siz nerden aldınız trendyol falan acba güvenilir mi bı konudaBende c life kullandım şuan hamileyim
Hayır direkt kendilerinden aldım siteleri de var WhatsApp tan da sipariş edebiliyorsunuzSiz nerden aldınız trendyol falan acba güvenilir mi bı konuda
Bakayim bi kullanım şeklini onlar mi söylüyor canımHayır direkt kendilerinden aldım siteleri de var WhatsApp tan da sipariş edebiliyorsunuz
Canım kaç aydır kullanıyor sunuzSiz nerden aldınız trendyol falan acba güvenilir mi bı konuda
Şu mu canımHayır direkt kendilerinden aldım siteleri de var WhatsApp tan da sipariş edebiliyorsunuz
Canım kaç aydır kullanıyor sunHayır direkt kendilerinden aldım siteleri de var WhatsApp tan da sipariş edebiliyorsunuz
Bide herhangi bir tanı almış mıydınHayır direkt kendilerinden aldım siteleri de var WhatsApp tan da sipariş edebiliyorsunuz
Fark ettim bebeğim kbakma
Yarin sabah ilk idrarla denicem bida bakalim gebelik testini zaten 17. Gun bugun yarin 18 oliyo negatif cikqrsa yoktur heraldeYinede yap canım 15. Günden sonra ögrenen çok geç döllenme oldumu çıkmıyor hemen
Evet onlar bütün detayı anlatıyorlar canımBakayim bi kullanım şeklini onlar mi söylüyor canım
3 ay kullandım bu ay ara vermiştim . Bende prolaktin yüksekliği vardı pcos görünümü vardı lh FSH düzensizdi düzensiz regl oluyordum hepsi normale döndü bu kullandığım süreçte düzenli bir şekilde de olmaya başladıCanım kaç aydır kullanıyor sunuz
Evet bu canım bunun kaşıkta olanı da var kapsülde çıkarmışlar . Ama ben bu kavanozdakinden kullandımŞu mu canım
Gerçekten mi hepsi bende de var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben batı bekliyorum test yaparım kavanoz da hala biraz var olmazsa sonra yine isterim. Devam etmemi öneriyor musun bide sen nasıl kullandın3 ay kullandım bu ay ara vermiştim . Bende prolaktin yüksekliği vardı pcos görünümü vardı lh FSH düzensizdi düzensiz regl oluyordum hepsi normale döndü bu kullandığım süreçte düzenli bir şekilde de olmaya başladı
Alicam ama kilo falan yapmaz dmi sende yaptmi canımEvet bu canım bunun kaşıkta olanı da var kapsülde çıkarmışlar . Ama ben bu kavanozdakinden kullandım