Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gerçekten mi hepsi bende de var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben batı bekliyorum test yaparım kavanoz da hala biraz var olmazsa sonra yine isterim. Devam etmemi öneriyor musun bide sen nasıl kullandın
Sabah akşam yemeklerden önce kullandım su ve yürüyüş öneriyorlar ama açıkcası pek uyamadım onlara ilk kullandığım ay hemen düzenli regl olmaya başladım zaten . Üç ay kullanılması öneriliyor o yüzden bırakmadan devam etmeni öneririm ben gerçekten faydasını gördüm

Sabah akşam yemeklerden önce kullandım su ve yürüyüş öneriyorlar ama açıkcası pek uyamadım onlara ilk kullandığım ay hemen düzenli regl olmaya başladım zaten . Üç ay kullanılması öneriliyor o yüzden bırakmadan devam etmeni öneririm ben gerçekten faydasını gördüm
Tamam canım inşallah bende faydasını görürüm

Selamün aleyküm kızlar bende aranıza katılıyorum. 7 aydır deniyoruz ilk 2 ay kimyasal gebelik yaşadım sonrasında hiç kalmadım bu ay yumurtlamadan önce ağrım hatta sancım batmam çok oldu ve hala devam ediyor yumurtlama günüm dündü göğüslerim çok hassas ilk defa bu ay böyle ağrım ve hassasiyetim oldu sizce hamilelik bu ay olabilir mi?

Arkadaslar bir sorum olacak. Ben ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum. Adetin 14. Gunu pik i gördüm ve degerlendirdim. Bugun tekrar test yaptim ve pike yakin gordum. İkinci kez yumurtlama olacak mi yoksa yumurtlama habercisi olacak kadar net bir t cizgisi yok mu dersiniz ne dersiniz 🙄 bu arada adetime sekiz gun kaldi

Eklentiler

• IMG_20230506_193848.jpg
    IMG_20230506_193848.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 40
Ben 35 gunde bir oluyorum canim daha geçmedi ama iğneden sonra en geç 20gun içimde olunuyor adet

Kızlar bugün adetin ilk günü doktora gittim.letu verdi(femara klomen tarzı yumurta geliştirici ilaç) Uştraonda bakınca 1 tane yumurtan var dedi şuan inşallah bize sorun yaratmaz dedi o.2 gün önce gittm yumurta görememişti nadık oluyor bu pko var muhtemelen geç büyüdü anca adete kadar büyüdü diye düşündüm.bemzet olayı yaşayan oldu mu aranızda lütfen olan varsa aydılmatsın beni🥰🙏🙏merak ediyorum nadıl olacak

Kızlar bugün adetin ilk günü doktora gittim.letu verdi(femara klomen tarzı yumurta geliştirici ilaç) Uştraonda bakınca 1 tane yumurtan var dedi şuan inşallah bize sorun yaratmaz dedi o.2 gün önce gittm yumurta görememişti nadık oluyor bu pko var muhtemelen geç büyüdü anca adete kadar büyüdü diye düşündüm.bemzet olayı yaşayan oldu mu aranızda lütfen olan varsa aydılmatsın beni🥰🙏🙏merak ediyorum nadıl olacak
Ben anlamadım olayı canım ya kaçıncı gün yumurta göründü onu anlamadım

Kızlar bırsey soracagım gecen ay ıgneden 2 gın sonra gogus hassasıyet baslamiştı ve adet olana kadsr surmustu ama bu ay 2 sınde ıgne oldum gogus hassasıyetı yok normalmı acaba

Vucudum. Ikıncı kez ıgne oldugu ocın tepkı gostermemiş olabılırmı
Bırden fazla 2. Yada 3. Ignesını olanlar sızdede farklılık gosterıyormu her ay

Vucudum. Ikıncı kez ıgne oldugu ocın tepkı gostermemiş olabılırmı
Bırden fazla 2. Yada 3. Ignesını olanlar sızdede farklılık gosterıyormu her ay
Canım merhaba ilk ay yaptığımda gebeliğin bütün belirtileri olmuş idi. Ama ikinci ve üçüncü de hiç bir belirti olmadı. Vücut HCG ve diğer hormonlar i tanımış oluyyor daha az belirtti hatta bazen hiç olmayabilir

Canım merhaba ilk ay yaptığımda gebeliğin bütün belirtileri olmuş idi. Ama ikinci ve üçüncü de hiç bir belirti olmadı. Vücut HCG ve diğer hormonlar i tanımış oluyyor daha az belirtti hatta bazen hiç olmayabilir
Aynen canım suan bende bı belırtı yok cok da iyi oldu gecen sefer kasık agrısı bel agrısı sınırlılık huysuzluk ve artı agır bı grıp gecırdım suan cok rahatım sureklı agrı yasamaktansa hıc bır belırtı olmaması daha ıyı

X