- 11 Eylül 2021
- 1.460
- 997
Tamam işte belki sonra yükselecek o yüzden erken yapmışsın dedimAma şuan düşük zaten erkem yapmama rağmen yüksek bi değer çikmadi ki canım
Dha test falan yapmiycam sanirim eğer gecikme olursa reglde o zmn artık giderim bi …Tamam işte belki sonra yükselecek o yüzden erken yapmışsın dedim
canım sen dogal devam et ıncır kürü dene bu surecte yumurta gelişimine cok faydalı ben ıkı aydır 1 hafta kadar havuclu ıncır kuru yapıyorum emın ol cok faydası var bu ay 14 mmde kalan yumurtayı 5gun kullanmayla 22 mm e ulastırdı oysa buyume durmus demiştı doktor cunku 2 kontroldedr aynı 14 mmcıkmıstı muakkak denemenı tavsıye ederımSağol canım iyi olmaya çalışıyorum ara verdim tedaviye çok ilaç kullandığım için ilaç alerjim çıktı malesef . Eşim spermiyogram vermişti temiz çıktı sonuç benden tekrar hsg istediler geçen ay da gebelik olmadığı için . Randevu almaya çalıştım kasım ayına verdiler kasıma kadar tedavi falan yok . Özelde çok istediler maddi durumum el vermiyor ödemelerden dolayı mecburen kasım ayında hsg çekince tedavi olurum duruma göre . Bu süreçte de korunmadan devam edecem olursa olur olmazsa olmaz biraz saldım psikolojik olarak da rahatlamak için
Kuzum benim yumurtadan yana sıkıntım yok çok şükür iki ay da üst üste 4 yumurtam oldu ama gebelik olmadı tüplerde sıkıntı yoksa olmam gerekiyordu gayet kaliteli de yumurtluyordum ama olmadı o yüzden hsg istedi doktor belki son gebeliğimde kürtajda sonra sıkıntı olmuştur diyecanım sen dogal devam et ıncır kürü dene bu surecte yumurta gelişimine cok faydalı ben ıkı aydır 1 hafta kadar havuclu ıncır kuru yapıyorum emın ol cok faydası var bu ay 14 mmde kalan yumurtayı 5gun kullanmayla 22 mm e ulastırdı oysa buyume durmus demiştı doktor cunku 2 kontroldedr aynı 14 mmcıkmıstı muakkak denemenı tavsıye ederım
Merakla bekliyorumKuzum sana şey soracağım, asilamanin 10. Günü kan testim 4.69 çıkmıştı ya, acaba ilaç etkisi kalmış olabilir mi ?
Dün kaset test yaptım çok ince çizgi çıktı ama fotoda görünmüyor bile.
Yarın gene kan tahlili yaptıracağım, 14. Gün olacak bakalım ne çıkacak?
Senin belirtin var mu canım aslında senin testlerden umudum vardı benim ama gün geçtikçe yükselebilir hemen ümitsizliğe kapılmaAma şuan düşük zaten erkem yapmama rağmen yüksek bi değer çikmadi ki canım
Silikleştigi günden sayacaksın canımKizlar ovulasyon testi pik yapti sonra siliklesti yani catladi catlama gununden mi basliyorum saymaya 14 gun diye
Tesetur ederim o zaman iki gun gecti bileSilikleştigi günden sayacaksın canım
Canım sen test denedınmı bendede bu ay hıc bır belırtı yokSenin belirtin var mu canım aslında senin testlerden umudum vardı benim ama gün geçtikçe yükselebilir hemen ümitsizliğe kapılma
Denedim bugün 8. Gün zor gözüken çizgi kalmış artık etki gitmiş. Bende belirti olarak geçen aya göre akıntım fazla bu ay beyaz kremsi şekilde geliyor arada bir kasık ağrısı yaşıyorum birde yeni fark ettim göğüs uçlarım hassaslaşmış dokununca açıyor. Geçen ay da hassaslaştı ama 3 gün sonra falan adet olmuştum daha 8. Gündeyim bilmiyorum beni biraz heveslendirdi açıkçasıCanım sen test denedınmı bendede bu ay hıc bır belırtı yok
Gecen aya gore daha cabuk gıtmiş sanırım etkı sende benımde 8. Gun tertemızdı yanı 7 ve 6 . Gunde yapsam heralde yıne tertemız cıksrdıDenedim bugün 8. Gün zor gözüken çizgi kalmış artık etki gitmiş. Bende belirti olarak geçen aya göre akıntım fazla bu ay beyaz kremsi şekilde geliyor arada bir kasık ağrısı yaşıyorum birde yeni fark ettim göğüs uçlarım hassaslaşmış dokununca açıyor. Geçen ay da hassaslaştı ama 3 gün sonra falan adet olmuştum daha 8. Gündeyim bilmiyorum beni biraz heveslendirdi açıkçası
Evet geçen ay 10. Günde anca gitmişti etkisi bu ay 7. Günde hafif çizgi vardı bugün de çok çok hafif bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum artık negatif görücem diyrGecen aya gore daha cabuk gıtmiş sanırım etkı sende benımde 8. Gun tertemızdı yanı 7 ve 6 . Gunde yapsam heralde yıne tertemız cıksrdı
Bu ayda daha yapmadım erken ama salı gunu 1 hafta olacak teste baslayabılırım
Allahtan umut kesılmez canım. Gun gun yap bakalım sonuc neye varacakEvet geçen ay 10. Günde anca gitmişti etkisi bu ay 7. Günde hafif çizgi vardı bugün de çok çok hafif bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum artık negatif görücem diyr
Öyle yapıcam canım artık hayırlısı hakkımızdaAllahtan umut kesılmez canım. Gun gun yap bakalım sonuc neye varacak
Ya aslınd hiç olmayan şeyler olmaya başlamişti bnde bel ağrisi sirtima batmalar falan özellşkle dünn kasık ağrilarim sol sağ kasıkta hala devam ediyo bnde böyle olunca merak ettm açikçasi bnde regl öncesi sadc bel ağrisi olurdu oda bu kdrr ağir olmazdi bi sanci gelirdi geçerdi haniSenin belirtin var mu canım aslında senin testlerden umudum vardı benim ama gün geçtikçe yükselebilir hemen ümitsizliğe kapılma
Kalmış da olabilir canım herkeste etkisi farklı bugün beta artmış olur inşallah haberdar et mutlakaKuzum sana şey soracağım, asilamanin 10. Günü kan testim 4.69 çıkmıştı ya, acaba ilaç etkisi kalmış olabilir mi ?
Dün kaset test yaptım çok ince çizgi çıktı ama fotoda görünmüyor bile.
Yarın gene kan tahlili yaptıracağım, 14. Gün olacak bakalım ne çıkacak?
Takvim birkac gun sapmalı gösterebiliyor ovulasyon testiyle takip edersen daha doğru olur ihtimal her zaman var tutmustur belkiKızlar takvime göre yumurtlama tarihim 2 mayıstı korunmasız ilişki 6 mayısta oldu acaba ihtimal var mıdır yayoksa hazirana mı kaldı olay
Belki iğne etkisi geçtigi için öyle çıkmıştır tekrar artar inşallah 2 gün sonra tekrar test yapıp sonuca göre yine kan ver istersenAma şuan düşük zaten erkem yapmama rağmen yüksek bi değer çikmadi ki canım
10.günde öğrenen de oluyor ama varsa çıkmama ihtimali yüksek 2 gün daha bekle benceKizlar yarin yumurtlamadan sonra 10.gunum beta baktrsam cikar mi adete 4 gun kalmis oluyor
Adetten itibaren kaçıncı gündesin belki daha yumurtlama olmamıştır bir de sıvı alımına dikkat ederek yapmalısın o zaman da hep silik çıkıyorGünaydın kızlar. Ovülasyon testi yapıyorum cumadan beri hep silik çizgi çıkıyor normal mi bu?