ben martın 24ü yaptırdımBu ay çatlama iğnesi vurularan var mı acaba ?
Saglıkla ilerlesin kuzumKan sonucum geldiiiiiiiikızlar hepinize duacıyım darısı başınıza tez zamanda... Ama benim de duanıza ihtiyacım var sağlıklı ilerlemesi için (3 kaybım var) göbişleriniz dolsuuuunnn P Psikolog2426
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahAllah razı olsun kızlar. İkinci çizgiyi gördüm ya bu günlere şükürdarısı bebiş isteyen herkese olsun inşallah sağlıklısından sıra kan ve keseyi görmede. Hsg tereddütü olan düşünmesin yaptırsın kızlar ne kadar ağrılı olsa da bebeklerimize değer
Bende 31 inde oldum ama dün akşam üzeri hafif pembe bir akinti geldi gibi bugünde sarı renge dönmüş , daha öncekiler de böyle olmamıştı, sizde durumlar nasıl?ben martın 24ü yaptırdım
Bugün ve yarın ilişki önerdi canım arkadan gelen yumurtamı takip edecek cuma kontrole çagırdıDoktor ne dedi canım
Ooo güzel haber bu canım demekki tek yumurta değilmiş o kaç mm çıktıBugün ve yarın ilişki önerdi canım arkadan gelen yumurtamı takip edecek cuma kontrole çagırdı
Bat ne zaman canımYa bunun yerleşme düşüşü olduğuna çok inanmıştım belirtilerim falan da var gibi ama bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Maşallah nasılda belirgin. Allah sağlıkla devam ettirsin. Tebrik ederimEki Görüntüle 3227577 Kızlarbat yarın. Dün akşam yaptım gözle görünür ama silik çıktı. Var dimi sizce de
Ooo güzel haber bu canım demekki tek yumurta değilmiş o kaç mm çıktı
Tek degildi kuzum zaten ama dünkü doktor bu yumurta çok büyük digerini takibe alalım demedi sanırım ya 12 yada 14mm dedi dünkü 14 demişti. Dünlü dontorun 27 dedigine bugün 34 mm dedi canımOoo güzel haber bu canım demekki tek yumurta değilmiş o kaç mm çıktıd
Uygulamalar arası değişiyor 7-8-9 diye ama bu ateş takibine göre 9u diyorBat ne zaman canım
Burda okudum galiba canım her doktorun ölçümü bir olmuyor diye sen değerlendir eğer eşinde sorun yoksa ara vermeTek degildi kuzum zaten ama dünkü doktor bu yumurta çok büyük digerini takibe alalım demedi sanırım ya 12 yada 14mm dedi dünkü 14 demişti. Dünlü dontorun 27 dedigine bugün 34 mm dedi canım
Teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahhsg den ne kadar süre sonra oldu ben de çektirdim ama henüz olmadı
Sende benim gibisin canım bendeki uygulamalarda aynı iki ateş takibi yaptığım 6 si senin kullandığın 8 i gösteriyor diğeride 9 bekle bence perçembe yada cuma gününüUygulamalar arası değişiyor 7-8-9 diye ama bu ateş takibine göre 9u diyor
Bende ocakta çekindim ama henüz olmadı, bu ay iğne oldum 2 yumurtam var, bu ay da olmazsa aşılamaya geçeceğiz dedi doktorum , zaman kaybı yapmayalım dediTeşekkür ederimhsg sonrası bir kez regl oldum canım. 6 ay önemli diye okumuştum
Keşke senin gibi sabırlı olsam cumayı bekleyeyim bir sonraki test içinSende benim gibisin canım bendeki uygulamalarda aynı iki ateş takibi yaptığım 6 si senin kullandığın 8 i gösteriyor diğeride 9 bekle bence perçembe yada cuma gününü
Bekle canım bide şöyle düşün erken öğrenincede sitres oluyorsun bnm için içimi yiyor ama diyorum üzüleceğime bekleyeyimKeşke senin gibi sabırlı olsam cumayı bekleyeyim bir sonraki test için
Ay çok sevindim ya gözün aydın olsun canımKan sonucum geldiiiiiiiikızlar hepinize duacıyım darısı başınıza tez zamanda... Ama benim de duanıza ihtiyacım var sağlıklı ilerlemesi için (3 kaybım var) göbişleriniz dolsuuuunnn P Psikolog2426
Ben de 2 kez regl Ocak ayında çektirmiştim oldum bu ay olmam inşallahTeşekkür ederimhsg sonrası bir kez regl oldum canım. 6 ay önemli diye okumuştum
Aynı gibiyiz bu ay yüzümüz güler inşallahBen de 2 kez regl Ocak ayında çektirmiştim oldum bu ay olmam inşallah