Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama olmuş mu sizce kızlar

Eklentiler

• BE2D9BC6-7B52-4BBC-8547-C1A3091E5AC5.jpeg
    BE2D9BC6-7B52-4BBC-8547-C1A3091E5AC5.jpeg
    147 KB · Görüntüleme: 96
Kızlar ben ovitrelle çatlatma ignesi oldum igne haric bugün 16. Günüm hala regl olmadım dün idrar testi yaptım bi sey cıkmadı bugün tekrar yaptım asagıdaki gibi cıktı siz bir sey görüyor musunuz filtresiz Yarın sabah kan vericem ona göre doktor gel dedi adet olmazsan söktürücü vs icin sanırım fikri olan yazabilir mi
Bu da filtreli hali

Eklentiler

• 0FB16CE5-620C-43AC-A5A0-3CFC52DFC484.jpeg
    0FB16CE5-620C-43AC-A5A0-3CFC52DFC484.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 100
Ateşim düştü regli olucam eli kulağında 🥺
Naden bilmiyorum, belki profil resminden ve yazından anlam veremiyorum... Dualarımda burdaki herkesi geçiriyorum ama herkesi geçirirken bile sen ayrı geliyorsun aklıma :/ Umarım regl gelmez ve sağlıklı bir hamileliğe adım atarsın. Bunu canı gönülden istiyorum. Dualarım tüm evlat isteyenlerle ve ayrıca seninle... Regl olsan bile doğru zaman elbet var, Allah en hayırlısını, çift çizgileri , tez zamanda ve kolaylıkla nasip etsin inşallah.

Naden bilmiyorum, belki profil resminden ve yazından anlam veremiyorum... Dualarımda burdaki herkesi geçiriyorum ama herkesi geçirirken bile sen ayrı geliyorsun aklıma :/ Umarım regl gelmez ve sağlıklı bir hamileliğe adım atarsın. Bunu canı gönülden istiyorum. Dualarım tüm evlat isteyenlerle ve ayrıca seninle... Regl olsan bile doğru zaman elbet var, Allah en hayırlısını, çift çizgileri , tez zamanda ve kolaylıkla nasip etsin inşallah.
Allah razı olsun yorumunuza inanın ağladım 🥺 artık umudum da kalmadı hiçbir şey de yapasım yok, vakti saati var diyerek köşeme çekildim bekliyorum rabbim kimseyi ama kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın, gönülden gerçekten anne olmayı hak edecek,anneliği yapabilecek insanlara nasip etsin 🤲🏻🤍

Kızlar ben ovitrelle çatlatma ignesi oldum igne haric bugün 16. Günüm hala regl olmadım dün idrar testi yaptım bi sey cıkmadı bugün tekrar yaptım asagıdaki gibi cıktı siz bir sey görüyor musunuz filtresiz Yarın sabah kan vericem ona göre doktor gel dedi adet olmazsan söktürücü vs icin sanırım fikri olan yazabilir mi
Bu da filtreli hali
golge gibi goruyorum ben

Bende 31 inde oldum ama dün akşam üzeri hafif pembe bir akinti geldi gibi bugünde sarı renge dönmüş , daha öncekiler de böyle olmamıştı, sizde durumlar nasıl?

Sizin de az kalmış sonuca 😍 inşallah güzel sonuçlarla mutluluğumuz artar ❤️
hayırlısı döllenmeden ola bilir o akıntı, benim sıcak basmalarım, ara ara gelip giden bacak ağrım, bi de bu gün kasık karın ağrısı oldu hafif, göğüslerim çok hassas dokunulmuyor bu da bu gün oldu, ama bacak ağrısı hariç bu belirtiler önceki iğnelerde de olmuştu, bi de erken biliyorum ama oto boka gözlerim doluyor

Allah razı olsun yorumunuza inanın ağladım 🥺 artık umudum da kalmadı hiçbir şey de yapasım yok, vakti saati var diyerek köşeme çekildim bekliyorum rabbim kimseyi ama kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın, gönülden gerçekten anne olmayı hak edecek,anneliği yapabilecek insanlara nasip etsin 🤲🏻🤍
Insallah tez zmaanda Allah sevindirsin seni canim, zor surecler Allah yardimci olsun O ol derse olur yokdan var edendir bizide evlat sahibi etsin Insallah bu ayda💕

catlama ignesi vurmadinmi canim?
Canım iki doktorada gittim ikiside vermedi demekki yumurta kistleşmiş çok büyümüş bugünkü doktorda 34mm dedi bugün ve yarın ilişki önerdi niye önerdi onuda anlamadım zaten. Cuma günü tekrar çagırdı

Canm benm üzülme o şen şakrak şaka yapan haline alıştık böyle olunca bizde üzülüyoruz🥺
Herşey Rabbim'in ol demesine bakıyor vakti vardır birde hemen ümidini kaybetme birşeyden emin olmakta hemen ümidi kesmekte olmaz.
Birde ilişki de doggie pozisyonu ile dene bu ay eğer adet olursan onda tutma ihtimali daha yüksek diyorlar gerisi tevekkül zaten💐

Aminnnnnnnn, ama kafanıza çok takıyorsunuz. düşünmeyin ve kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Her zorluğun ve sıkıntının bir ferahlığı vardır <3

Canm benm üzülme o şen şakrak şaka yapan haline alıştık böyle olunca bizde üzülüyoruz🥺
Herşey Rabbim'in ol demesine bakıyor vakti vardır birde hemen ümidini kaybetme birşeyden emin olmakta hemen ümidi kesmekte olmaz.
Birde ilişki de doggie pozisyonu ile dene bu ay eğer adet olursan onda tutma ihtimali daha yüksek diyorlar gerisi tevekkül zaten💐
Biraz ara vermek istiyorum bir kaç ay en azından kafamı dağıtırım yoruldum çünkü 🥺 geçen ay, bu ay doggy pozisyonu denedik 🤧

Canım hamile kaldiysan olur tekrar inşallah bende 7 aydır olmuyor benim de amh 1.26 cıktı dr tüp bebek dedi çok sınırımı bozdu sanki beklersem hiç olmayacak gibi konuştu bende biliyorum hemen tüp bebeğe gitmeyi ama maddi manevi hazır değilim tüp bebeğinde tutacağı ne malum bilmiyoruzki şuan için kendim takviyelerle denicem yapacak bisey yok
Bebeğim senle batimiz aynı idi ben test yaptım bugün negatif çıktı

X