Canım senin başından beri zaten ateşin dengesiz biliyorsun hepimizin öyle hatta hepimizin öyle sen sitres yaptıkça kendine yapıyorsun herşeyin vakti zamanı var elbette lütfen biraz kafanı dağıt düşünme sen üzüldükçe ben daha çok üzülüyorum her sabah ilk sana bakıyorum göremeyince merak ediyorum şen şakrak haline dönmeye çalış elimden geldikçe her zaman yanındayımAteşim düştü regli olucam eli kulağında
Nasıl ıstıyosan öyle yap canım☺Biraz ara vermek istiyorum bir kaç ay en azından kafamı dağıtırım yoruldum çünkügeçen ay, bu ay doggy pozisyonu denedik
Belisim bu ne burnunu silip duruyor sun sende diyorsun vardır zamaniBiraz ara vermek istiyorum bir kaç ay en azından kafamı dağıtırım yoruldum çünkügeçen ay, bu ay doggy pozisyonu denedik
Bu şekilde cıktı benim testim bu günAteşim düştü regli olucam eli kulağında
Adetin geçtimi ben kuruma çizgisi gibi gördüm amaBu şekilde cıktı benim testim bu gün
16. Günde vardır gebelik canmBu da filtreli hali
Geçmedi canm yumurtlamaya göre 2 gün sonraAdetin geçtimi ben kuruma çizgisi gibi gördüm ama
Hayırlısı olsun inşallahGeçmedi canm yumurtlamaya göre 2 gün sonra
Ama daha bugün böyle cıktı canım dün bile cıkmadı bi de catlatma ignesi oldum ben simdiye regl de olmadım olsaydı daha erken cıkmaz mıydı daha bugün gözle zor secilen bi cizgi cıktı16. Günde vardır gebelik canm
Olursa olur umidini yitirme ablam diyordumya dun 32mm olmus yumurtasi doktor catlama igneside yazmamis kiste gore ilac filan yazmis amma o ayi yegenime hamile kaldi Allah buyuk mucizeleri edendirCanım iki doktorada gittim ikiside vermedi demekki yumurta kistleşmiş çok büyümüş bugünkü doktorda 34mm dedi bugün ve yarın ilişki önerdi niye önerdi onuda anlamadım zaten. Cuma günü tekrar çagırdı
Ben vuruldum dün canımBu ay çatlama iğnesi vurularan var mı acaba ?
Canm ben iğne vuruldugumda 13. Gün pozitif görüp 16 . Günde adet oldum . Senin hamile olma ihtimalin yüksek dün cizgi cıkmayıp bu gün cıktı deger her gün arttı için demekki dün cok küçüktü 2 3 gün koyulaşma takip et bakalımAma daha bugün böyle cıktı canım dün bile cıkmadı bi de catlatma ignesi oldum ben simdiye regl de olmadım olsaydı daha erken cıkmaz mıydı daha bugün gözle zor secilen bi cizgi cıktı
Allah hepinizden razı olsun ne kadar güzel kalplisiniz yaCanım senin başından beri zaten ateşin dengesiz biliyorsun hepimizin öyle hatta hepimizin öyle sen sitres yaptıkça kendine yapıyorsun herşeyin vakti zamanı var elbette lütfen biraz kafanı dağıt düşünme sen üzüldükçe ben daha çok üzülüyorum her sabah ilk sana bakıyorum göremeyince merak ediyorum şen şakrak haline dönmeye çalış elimden geldikçe her zaman yanındayım
Aminnn en güzelleri sizinde olsun inşallah iyi ki varsınız çok güzel kalpli insanlar tanıdığım için çok mutluyumNasıl ıstıyosan öyle yap canım☺
En güzeli seni en kısa sürede bulacaktır inş
İnşallah o mucize bana da ugrar canım çünkü kist olmasına ragmen bugün yarın ilişki olsun dedi bende anlamadımOlursa olur umidini yitirme ablam diyordumya dun 32mm olmus yumurtasi doktor catlama igneside yazmamis kiste gore ilac filan yazmis amma o ayi yegenime hamile kaldi Allah buyuk mucizeleri edendir
Tevekkül ediyorum her zaman Rabbimin vardır bir bildiği, bekletiyorsa güzelleştiriyordur diyorumBelisim bu ne burnunu silip duruyor sun sende diyorsun vardır zamanitevekkül ettik bekliyoruz. Bak bende bugün test yaptım negatif çıktı amaan dedim vallahi yoruldum. Bu stres vs. Takmiyoruz artık âdet olduktan sonra için bir gurup kuralim kim ne yapacak onları konuşalım. Ben bu gruptaki herkesi ayrı ayrı sevdim. Çok fazla katılmıyor um. Nöbetteyim ama hep sizinleyim
Keşke cahil kalsaymışım bazı şeyleri hiç öğrenmeseydim belirtiymiş hiç aramasaydım bu kadar kafama yapmazdım, sanırım kişiliğimden kaynaklı çok takan bir insanım engel olamıyorum birşeyle uğraşırken bile düşünüyordumAminnnnnnnn, ama kafanıza çok takıyorsunuz. düşünmeyin ve kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Her zorluğun ve sıkıntının bir ferahlığı vardır <3
Bu konuda yetenekli biri lazım ben anlamıyorum gurup vs ama açan olursa bence kim ne yaptı ne yapacak takiplesiris hatta Mayıs ayı gebelik planlayanlar bile olabilir gurubun adıTevekkül ediyorum her zaman Rabbimin vardır bir bildiği, bekletiyorsa güzelleştiriyordur diyorumbu grup ailem gibi oldu hepsi ayrı ayrı çok güzel kalpliler sizin gibi Allah bin kere razı olsun gönlünüzdekini en yakın zamanda nasip etsin hayırlı, sağlıklı bir evlat grup açarsanız seve seve gelirim
Açan olur yer ay oluyor çünkü ama bende pek yetenekli sayılmam pcden girmem gerekiyor devamlı, açan olduğu zaman ilk siz yazın bizde arkanızdan gelelimBu konuda yetenekli biri lazım ben anlamıyorum gurup vs ama açan olursa bence kim ne yaptı ne yapacak takiplesiris hatta Mayıs ayı gebelik planlayanlar bile olabilir gurubun adı