Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateşim düştü regli olucam eli kulağında
Canım senin başından beri zaten ateşin dengesiz biliyorsun hepimizin öyle hatta hepimizin öyle sen sitres yaptıkça kendine yapıyorsun herşeyin vakti zamanı var elbette lütfen biraz kafanı dağıt düşünme sen üzüldükçe ben daha çok üzülüyorum her sabah ilk sana bakıyorum göremeyince merak ediyorum şen şakrak haline dönmeye çalış elimden geldikçe her zaman yanındayım

Biraz ara vermek istiyorum bir kaç ay en azından kafamı dağıtırım yoruldum çünkü geçen ay, bu ay doggy pozisyonu denedik
Belisim bu ne burnunu silip duruyor sun sende diyorsun vardır zamani tevekkül ettik bekliyoruz. Bak bende bugün test yaptım negatif çıktı amaan dedim vallahi yoruldum. Bu stres vs. Takmiyoruz artık âdet olduktan sonra için bir gurup kuralim kim ne yapacak onları konuşalım. Ben bu gruptaki herkesi ayrı ayrı sevdim. Çok fazla katılmıyor um. Nöbetteyim ama hep sizinleyim

Kızlar napiyorsunuz giremedim perşembeden bu güne hergün misafir ağırlıyorum giremedim ne var ne yok neler yapıyorsunuz bu arada reglm ben bitmedi hala uzadı uzadi 7. Gün bugün biliyorsunuz doktor çikolata kisti olduğu için bir dolu bir boş regl gelene kadar dedi öle devam edeceğiz

Olursa olur umidini yitirme ablam diyordumya dun 32mm olmus yumurtasi doktor catlama igneside yazmamis kiste gore ilac filan yazmis amma o ayi yegenime hamile kaldi Allah buyuk mucizeleri edendir

Ama daha bugün böyle cıktı canım dün bile cıkmadı bi de catlatma ignesi oldum ben simdiye regl de olmadım olsaydı daha erken cıkmaz mıydı daha bugün gözle zor secilen bi cizgi cıktı
Canm ben iğne vuruldugumda 13. Gün pozitif görüp 16 . Günde adet oldum . Senin hamile olma ihtimalin yüksek dün cizgi cıkmayıp bu gün cıktı deger her gün arttı için demekki dün cok küçüktü 2 3 gün koyulaşma takip et bakalım

Allah hepinizden razı olsun ne kadar güzel kalplisiniz ya iyi ki varsınız sizi çok seviyorum rabbim gönlünüzki en yakın zamanda nasip etsin yakın zamanda daha da iyi bir şekilde yanınızda olucam

İ
Olursa olur umidini yitirme ablam diyordumya dun 32mm olmus yumurtasi doktor catlama igneside yazmamis kiste gore ilac filan yazmis amma o ayi yegenime hamile kaldi Allah buyuk mucizeleri edendir
İnşallah o mucize bana da ugrar canım çünkü kist olmasına ragmen bugün yarın ilişki olsun dedi bende anlamadım

Tevekkül ediyorum her zaman Rabbimin vardır bir bildiği, bekletiyorsa güzelleştiriyordur diyorum bu grup ailem gibi oldu hepsi ayrı ayrı çok güzel kalpliler sizin gibi Allah bin kere razı olsun gönlünüzdekini en yakın zamanda nasip etsin hayırlı, sağlıklı bir evlat grup açarsanız seve seve gelirim

Aminnnnnnnn, ama kafanıza çok takıyorsunuz. düşünmeyin ve kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Her zorluğun ve sıkıntının bir ferahlığı vardır <3
Keşke cahil kalsaymışım bazı şeyleri hiç öğrenmeseydim belirtiymiş hiç aramasaydım bu kadar kafama yapmazdım, sanırım kişiliğimden kaynaklı çok takan bir insanım engel olamıyorum birşeyle uğraşırken bile düşünüyordum

Bu konuda yetenekli biri lazım ben anlamıyorum gurup vs ama açan olursa bence kim ne yaptı ne yapacak takiplesiris hatta Mayıs ayı gebelik planlayanlar bile olabilir gurubun adı

Bu konuda yetenekli biri lazım ben anlamıyorum gurup vs ama açan olursa bence kim ne yaptı ne yapacak takiplesiris hatta Mayıs ayı gebelik planlayanlar bile olabilir gurubun adı
Açan olur yer ay oluyor çünkü ama bende pek yetenekli sayılmam pcden girmem gerekiyor devamlı, açan olduğu zaman ilk siz yazın bizde arkanızdan gelelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…