Bilmiyorum cnm yaa regli geliyor gibi hissedince galibaAkıntı her gün her saat olmaz ki ama öyle düşünme
Geliyorsa da vardır bir hayr yavrum Allah en güzel zamanda en hayırlı evladı nasip edecektir karamsar olma bekletiyorsa en güzelini vermek için bekletir unutmaBilmiyorum cnm yaa regli geliyor gibi hissedince galiba
Öyle tabi canım insan üzülüyor o kadar belirti olunca ateşte güzel gidiyordu hayırlısı artıkGeliyorsa da vardır bir hayr yavrum Allah en güzel zamanda en hayırlı evladı nasip edecektir karamsar olma bekletiyorsa en güzelini vermek için bekletir unutma
Henüz kırmızılar gelmedi değil miÖyle tabi canım insan üzülüyor o kadar belirti olunca ateşte güzel gidiyordu hayırlısı artık
Yok canım gelmedi aksi gibi başım dönüyor midem bulanıyorHenüz kırmızılar gelmedi değil mi
Dün akiam 6 tane yedim canım duruyor çatlamamışhavuç ye akşam bol bol yada iğne mi isteseydin doktordan
Testi tekrarladın mıYok canım gelmedi aksi gibi başım dönüyor midem bulanıyor
Yapmadım ki gecikmeyi bekliyorumTesti tekrarladın mı
Yapsan da stresten kurtulsan mı kaç gün kaldı söylemiş olabilirsin ama unutuyorum kusura bakmaYapmadım ki gecikmeyi bekliyorum
7.8.9 bunlardan biri az kaldı kimyasal yaşayınca bu defa daha çok sitres olurum canım huyumu biliyorum o yüzden bekliyorumYapsan da stresten kurtulsan mı kaç gün kaldı söylemiş olabilirsin ama unutuyorum kusura bakma
Anladım haklısın sabır o zaman az kalmış7.8.9 bunlardan biri az kaldı kimyasal yaşayınca bu defa daha çok sitres olurum canım huyumu biliyorum o yüzden bekliyorum
Evet az kaldı canım sabredecem inşallah gelmezAnladım haklısın sabır o zaman az kalmış
Amin Allah canım.Bu ay Allah kabul etsin dualarımızı..çok zor sürecBiraz daha bekliycem canım hakkımızda hayırlısı inşallah sende emeğinin karşılığını alırsın kavuşursun bebeğine rabbim benle beraber istiyen herkese nasip etsin inşallah
Doktor ne dedi canımDün
Dün akiam 6 tane yedim canım duruyor çatlamamış
Maşallah canım inşallah sağlıkla ilerlerse kucağına alırsın çok sevindim canım benimKan sonucum geldiiiiiiiikızlar hepinize duacıyım darısı başınıza tez zamanda... Ama benim de duanıza ihtiyacım var sağlıklı ilerlemesi için (3 kaybım var) göbişleriniz dolsuuuunnn
55 samsunKan sonucum geldiiiiiiiikızlar hepinize duacıyım darısı başınıza tez zamanda... Ama benim de duanıza ihtiyacım var sağlıklı ilerlemesi için (3 kaybım var) göbişleriniz dolsuuuunnn P Psikolog2426
hayırlı olsun canım, sağlıklı büyüsün bebişkoKan sonucum geldiiiiiiiikızlar hepinize duacıyım darısı başınıza tez zamanda... Ama benim de duanıza ihtiyacım var sağlıklı ilerlemesi için (3 kaybım var) göbişleriniz dolsuuuunnn P Psikolog2426