Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bat yarın.. Of hemde nasıl dün hele acayip oldu ağrım kalkmaya korktum.. Bıçak batması damar gerilmesi gibi oldu ama.. Bu sabahta tatlı Bi ağrı vardı hafif
Bugün bnde regli olacak gibi arada bi ağrı giriyor umudumu kaybediyordum sen geldin aklımainş olmam ya

Bugün bnde regli olacak gibi arada bi ağrı giriyor umudumu kaybediyordum sen geldin aklımainş olmam ya
Benim ağrılarım çok erken başlamıştı ya iki haftadır var hatta dün hatırladım ilk sık tuvalete gitmemle başladı sanki saatlerce tuvaletimin tutmuşum ve üşütmüşüm gibi ağrı olmuştu sol tarafımda hareket bile kısıtlıyordu sonra o geçti bıçak batmaları başladı sonra yerini damar çekilmesine bıraktı hafif kasılmalara.. Tabi herkeste farklı şekilde olur birebir olmaz mesela kuzenimde adet ağrısı olmuştu adet olucak diye yanımda ağrı kesici içti tedbir aldı ondan iki üç gün sonra gebe olduğunu öğrendi

Bnmde ağrılarım vardı kesilmişti biraz bugün tekrar başladı korktum o yüzden acaba değilmiyim diye bat yaklaştıkça sitres oluyorum galiba iyice

Bnmde ağrılarım vardı kesilmişti biraz bugün tekrar başladı korktum o yüzden acaba değilmiyim diye bat yaklaştıkça sitres oluyorum galiba iyice
Bende hala var o stres akıntım olsa hasta mı oldum diye endişe duyuyorum

Canım hamile kaldiysan olur tekrar inşallah bende 7 aydır olmuyor benim de amh 1.26 cıktı dr tüp bebek dedi çok sınırımı bozdu sanki beklersem hiç olmayacak gibi konuştu bende biliyorum hemen tüp bebeğe gitmeyi ama maddi manevi hazır değilim tüp bebeğinde tutacağı ne malum bilmiyoruzki şuan için kendim takviyelerle denicem yapacak bisey yok

Ya canım doktordan geldım bir agrı oldu bende igneyı iftardan sonra vurundum ama acaba catladıımı ıgneden önce dıyede dusunmuyor degılım hani şuandada hıc bır agrı yok
Olabilr belkide çatladı . İğneden sonra şddetli bi agrı oluyor bacagını bile oynatamadıgın o zaman çatlıyormuş. Doktor agrın olabilr korkma demişti

Kuzum bende 2.5 sene oldu..7 ay neki bekle sen hemen ne tüp bebeği..hsg çektir testlerini yaptır..ben mfk ürünlerle hamile kaldım kürtajdan sonra yine kullandım ama olmadı bu defa..Her türlu vitaminler..kürler yine olmadı...aşılama yaptım yine olmayınca anladımki benimki tüp bebek.Yumurtanın içinin boş dolu olduğunu bir tek tüp bebekte bilirsin ondan beklemedim zaten yeterince bekledim..20 üstünde kızlar geliyor merkeze ben geç kalmışım bile ama tabi çok masraflı çok.

Olabilr belkide çatladı . İğneden sonra şddetli bi agrı oluyor bacagını bile oynatamadıgın o zaman çatlıyormuş. Doktor agrın olabilr korkma demişti
Dun catlatıysa ıftardan once catladı ben ıgneyı iftardan sonra vurundum ılıskıyede gece gırecegımız ıçın acaba gecmı kalmiş olacagız

Doktor bılmezmıydı catlatma ya yakın oldugunun catlamak ızere fılan dıye hıc bısey dememiştı

Biraz daha bekliycem canım hakkımızda hayırlısı inşallah sende emeğinin karşılığını alırsın kavuşursun bebeğine rabbim benle beraber istiyen herkese nasip etsin inşallah

benim geçen sene 0.83 çıktı geçen ay doktor yaştan dolayı böyle çıkması normal beklediğimz bir değer direk tüp bebeğe git demedi ilk basit tedaviden başlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…