İnşallaah hep dua ediyorumAynı gibiyiz bu ay yüzümüz güler inşallah
Bu da filtreli haliKızlar ben ovitrelle çatlatma ignesi oldum igne haric bugün 16. Günüm hala regl olmadım dün idrar testi yaptım bi sey cıkmadı bugün tekrar yaptım asagıdaki gibi cıktı siz bir sey görüyor musunuz filtresiz Yarın sabah kan vericem ona göre doktor gel dedi adet olmazsan söktürücü vs icin sanırım fikri olan yazabilir mi
Ateşim düştü regli olucam eli kulağındaL A L ne durumdasın canm
Naden bilmiyorum, belki profil resminden ve yazından anlam veremiyorum... Dualarımda burdaki herkesi geçiriyorum ama herkesi geçirirken bile sen ayrı geliyorsun aklıma :/ Umarım regl gelmez ve sağlıklı bir hamileliğe adım atarsın. Bunu canı gönülden istiyorum. Dualarım tüm evlat isteyenlerle ve ayrıca seninle... Regl olsan bile doğru zaman elbet var, Allah en hayırlısını, çift çizgileri , tez zamanda ve kolaylıkla nasip etsin inşallah.Ateşim düştü regli olucam eli kulağında
Allah razı olsun yorumunuza inanın ağladımNaden bilmiyorum, belki profil resminden ve yazından anlam veremiyorum... Dualarımda burdaki herkesi geçiriyorum ama herkesi geçirirken bile sen ayrı geliyorsun aklıma :/ Umarım regl gelmez ve sağlıklı bir hamileliğe adım atarsın. Bunu canı gönülden istiyorum. Dualarım tüm evlat isteyenlerle ve ayrıca seninle... Regl olsan bile doğru zaman elbet var, Allah en hayırlısını, çift çizgileri , tez zamanda ve kolaylıkla nasip etsin inşallah.
Bunda var gibiBu da filtreli hali
catlama ignesi vurmadinmi canim?Yok canım çatlamaz artık bu
bende bel agrisi oldu catladi diye dusunuyorumOlabilr belkide çatladı . İğneden sonra şddetli bi agrı oluyor bacagını bile oynatamadıgın o zaman çatlıyormuş. Doktor agrın olabilr korkma demişti
Tebrikler caniim bu defa saglikli gelsin Saglikla kucagina al Insallah bizede dualarini esirgemeKan sonucum geldiiiiiiiikızlar hepinize duacıyım darısı başınıza tez zamanda... Ama benim de duanıza ihtiyacım var sağlıklı ilerlemesi için (3 kaybım var) göbişleriniz dolsuuuunnn @Psikolog2426
Kızlar ben ovitrelle çatlatma ignesi oldum igne haric bugün 16. Günüm hala regl olmadım dün idrar testi yaptım bi sey cıkmadı bugün tekrar yaptım asagıdaki gibi cıktı siz bir sey görüyor musunuz filtresiz Yarın sabah kan vericem ona göre doktor gel dedi adet olmazsan söktürücü vs icin sanırım fikri olan yazabilir mi
golge gibi goruyorum benBu da filtreli hali
hayırlısı döllenmeden ola bilir o akıntı, benim sıcak basmalarım, ara ara gelip giden bacak ağrım, bi de bu gün kasık karın ağrısı oldu hafif, göğüslerim çok hassas dokunulmuyor bu da bu gün oldu, ama bacak ağrısı hariç bu belirtiler önceki iğnelerde de olmuştu, bi de erken biliyorum ama oto boka gözlerim doluyorBende 31 inde oldum ama dün akşam üzeri hafif pembe bir akinti geldi gibi bugünde sarı renge dönmüş , daha öncekiler de böyle olmamıştı, sizde durumlar nasıl?
Sizin de az kalmış sonucainşallah güzel sonuçlarla mutluluğumuz artar
Insallah tez zmaanda Allah sevindirsin seni canim, zor surecler Allah yardimci olsun O ol derse olur yokdan var edendir bizide evlat sahibi etsin Insallah bu aydaAllah razı olsun yorumunuza inanın ağladımartık umudum da kalmadı hiçbir şey de yapasım yok, vakti saati var diyerek köşeme çekildim bekliyorum rabbim kimseyi ama kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın, gönülden gerçekten anne olmayı hak edecek,anneliği yapabilecek insanlara nasip etsin
Canım iki doktorada gittim ikiside vermedi demekki yumurta kistleşmiş çok büyümüş bugünkü doktorda 34mm dedi bugün ve yarın ilişki önerdi niye önerdi onuda anlamadım zaten. Cuma günü tekrar çagırdıcatlama ignesi vurmadinmi canim?
Canm benm üzülme o şen şakrak şaka yapan haline alıştık böyle olunca bizde üzülüyoruzAllah razı olsun yorumunuza inanın ağladımartık umudum da kalmadı hiçbir şey de yapasım yok, vakti saati var diyerek köşeme çekildim bekliyorum rabbim kimseyi ama kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın, gönülden gerçekten anne olmayı hak edecek,anneliği yapabilecek insanlara nasip etsin
Aminnnnnnnn, ama kafanıza çok takıyorsunuz. düşünmeyin ve kafanızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Her zorluğun ve sıkıntının bir ferahlığı vardır <3Allah razı olsun yorumunuza inanın ağladımartık umudum da kalmadı hiçbir şey de yapasım yok, vakti saati var diyerek köşeme çekildim bekliyorum rabbim kimseyi ama kimseyi evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın, gönülden gerçekten anne olmayı hak edecek,anneliği yapabilecek insanlara nasip etsin
Aminnn inşallahInsallah tez zmaanda Allah sevindirsin seni canim, zor surecler Allah yardimci olsun O ol derse olur yokdan var edendir bizide evlat sahibi etsin Insallah bu ayda
Biraz ara vermek istiyorum bir kaç ay en azından kafamı dağıtırım yoruldum çünküCanm benm üzülme o şen şakrak şaka yapan haline alıştık böyle olunca bizde üzülüyoruz
Herşey Rabbim'in ol demesine bakıyor vakti vardır birde hemen ümidini kaybetme birşeyden emin olmakta hemen ümidi kesmekte olmaz.
Birde ilişki de doggie pozisyonu ile dene bu ay eğer adet olursan onda tutma ihtimali daha yüksek diyorlar gerisi tevekkül zaten
Bebeğim senle batimiz aynı idi ben test yaptım bugün negatif çıktıCanım hamile kaldiysan olur tekrar inşallah bende 7 aydır olmuyor benim de amh 1.26 cıktı dr tüp bebek dedi çok sınırımı bozdu sanki beklersem hiç olmayacak gibi konuştu bende biliyorum hemen tüp bebeğe gitmeyi ama maddi manevi hazır değilim tüp bebeğinde tutacağı ne malum bilmiyoruzki şuan için kendim takviyelerle denicem yapacak bisey yok