Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum cnm yaa regli geliyor gibi hissedince galiba
Geliyorsa da vardır bir hayr yavrum Allah en güzel zamanda en hayırlı evladı nasip edecektir karamsar olma bekletiyorsa en güzelini vermek için bekletir unutma ❤️

Geliyorsa da vardır bir hayr yavrum Allah en güzel zamanda en hayırlı evladı nasip edecektir karamsar olma bekletiyorsa en güzelini vermek için bekletir unutma ❤️
Öyle tabi canım insan üzülüyor o kadar belirti olunca ateşte güzel gidiyordu hayırlısı artık

Yapsan da stresten kurtulsan mı kaç gün kaldı söylemiş olabilirsin ama unutuyorum kusura bakma
7.8.9 bunlardan biri az kaldı kimyasal yaşayınca bu defa daha çok sitres olurum canım huyumu biliyorum o yüzden bekliyorum

Biraz daha bekliycem canım hakkımızda hayırlısı inşallah sende emeğinin karşılığını alırsın kavuşursun bebeğine rabbim benle beraber istiyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Amin Allah canım.Bu ay Allah kabul etsin dualarımızı..çok zor sürec🙌🏻

Kan sonucum geldiiiiiiii 🤗 kızlar hepinize duacıyım darısı başınıza tez zamanda... Ama benim de duanıza ihtiyacım var sağlıklı ilerlemesi için (3 kaybım var) göbişleriniz dolsuuuunnn 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤗 P Psikolog2426

Eklentiler

• IMG_20230404_142403.jpg
    IMG_20230404_142403.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 87
Kan sonucum geldiiiiiiii 🤗 kızlar hepinize duacıyım darısı başınıza tez zamanda... Ama benim de duanıza ihtiyacım var sağlıklı ilerlemesi için (3 kaybım var) göbişleriniz dolsuuuunnn 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤗
Maşallah canım inşallah sağlıkla ilerlerse kucağına alırsın çok sevindim canım benim 🤲🤲🥰🥰🥰

Ya bunun yerleşme düşüşü olduğuna çok inanmıştım belirtilerim falan da var gibi ama bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 😔

Eklentiler

• 28412017-7BC3-404C-A890-F58614C58CCF.png
    28412017-7BC3-404C-A890-F58614C58CCF.png
    131 KB · Görüntüleme: 79
X