- 1 Ağustos 2019
- 1.600
- 2.446
Ben 3.gun dondurulmus embriyo transferi oldum canim 10 nisandaSelam hanımlar. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mı?
Bende işe yaradıMerhaba hanımlar bende aranızda yeniyim.Dün 5.gün embriyosu taze transfer oldum.Bide transfer sırasında İntralipid serum takıldı inşallah bütün topik pozitifi görüşürüz
Bana da transferden 3 gun once takildi 9 saat surdu hastanede yatarak aldim. 3 gun embriyosu transfer edildi bana da ama bazilarini okuyorum belirti var diyorlar bende hicbir belirti yokBende işe yaradıSize de şifa olur inşallah
Canım bende de hiç belirti yoktu adetten 1 hafta önce ağrılarım başlar benim transferde adetten 8 gün öncesine gelmişti sadece kasıklarım ağrıyordu aynı adet olacakmışım gibi normal döngümde öyle çünkü bazen morelim bozuldu olmadı sandım ama şükürler olsun oldu.Hem illa belirti olacak diye birşey yok ki ben 8+5 günlük hamileyim hala belirti yok sadece göğüslerim şiş o kadarBana da transferden 3 gun once takildi 9 saat surdu hastanede yatarak aldim. 3 gun embriyosu transfer edildi bana da ama bazilarini okuyorum belirti var diyorlar bende hicbir belirti yokkasik agrim gogus hassasiyetim kasikta batmalar falan hic yok sadece gaz var o da progestanin yan etkisiymis zaten
Ben hayalet cizgi goruyorumMerhaba kızlar bende 10 Nisan pazartesi günü öğlen 2 de dondurulmuş 5.gun embriyo transferi oldum bugün sabah ilk idrarda test yaptım aslında bugünden başlayarak koyulasma varmi diye bakmak istedim ama silik çizgi ilk 1 dakikada belirdi transfer dahil 4.gun bugün Eki Görüntüle 3232508
Ben normalde adetteyken de agrim olmaz lavaboya girdigimde aa adet olmusum derim hatta ondan dolayi onu bir belirti olarak sayamiyorum o yuzden. Oh masallah ya darisi bizlerin basinaCanım bende de hiç belirti yoktu adetten 1 hafta önce ağrılarım başlar benim transferde adetten 8 gün öncesine gelmişti sadece kasıklarım ağrıyordu aynı adet olacakmışım gibi normal döngümde öyle çünkü bazen morelim bozuldu olmadı sandım ama şükürler olsun oldu.Hem illa belirti olacak diye birşey yok ki ben 8+5 günlük hamileyim hala belirti yok sadece göğüslerim şiş o kadar
Çok güzel336 çıktı canım
Teşekkür ederimÇok güzel
Insallah bir gün bekleyip tekrar yapicam umarım devamı gelirBen hayalet cizgi goruyoruminsallah giderek koyulasir
Canım hiç endişelenme şimdiden çünkü ben de senin gibiydik adet zamani hiç ağrım olmaz o yüzden transferden sonra da hiç ama hiç kasık ağrım olmadı. Çok üzüldüm ben de kesin negatif dedim doktoruma da ama şükür pozitif. Göğüs hassasiyeti bile olmadı bende şimdi 5+5 oldum ama hala belirti diye bı şey yok. Herkes aynı olmuyor yani. Kardeşim de şuan hamile o ağrılardan duramiyor iki kardeş de bu kadar farklıyızBen normalde adetteyken de agrim olmaz lavaboya girdigimde aa adet olmusum derim hatta ondan dolayi onu bir belirti olarak sayamiyorum o yuzden. Oh masallah ya darisi bizlerin basinaaminnn. Benim daha teste de var 20sinde test gunum hamilelerin duasi kabul olurmus bizlere dua et Allah rizasi icin
Ederim canım etmezmiyim gebeliği öğrendiğinde beri hep ediyorum.Güzel haberlerini bekliyorumBen normalde adetteyken de agrim olmaz lavaboya girdigimde aa adet olmusum derim hatta ondan dolayi onu bir belirti olarak sayamiyorum o yuzden. Oh masallah ya darisi bizlerin basinaaminnn. Benim daha teste de var 20sinde test gunum hamilelerin duasi kabul olurmus bizlere dua et Allah rizasi icin
Masallah yaa cok sevindim sizin adiniza da, saglikla ilerlesin ve saglikla kucaginiza alinCanım hiç endişelenme şimdiden çünkü ben de senin gibiydik adet zamani hiç ağrım olmaz o yüzden transferden sonra da hiç ama hiç kasık ağrım olmadı. Çok üzüldüm ben de kesin negatif dedim doktoruma da ama şükür pozitif. Göğüs hassasiyeti bile olmadı bende şimdi 5+5 oldum ama hala belirti diye bı şey yok. Herkes aynı olmuyor yani. Kardeşim de şuan hamile o ağrılardan duramiyor iki kardeş de bu kadar farklıyız
Benim de hiç belirtim yok. Bakalım daha çok erken ama. İlk transferimde kasıklarımda batmalar oluyodu göğüs hassasiyetim vardı direkt kanda negatif çıktı. Zaten onların hepsi ilaçların etkisiymiş. Yumurta toplama zamanı da o kullandığımız iğneler bende göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yapmıştı. Bu sefer hiç belirtim yok. Sadece ilk transfer günü midem çok bulandı o kadar. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah güzel haberler alırızBana da transferden 3 gun once takildi 9 saat surdu hastanede yatarak aldim. 3 gun embriyosu transfer edildi bana da ama bazilarini okuyorum belirti var diyorlar bende hicbir belirti yokkasik agrim gogus hassasiyetim kasikta batmalar falan hic yok sadece gaz var o da progestanin yan etkisiymis zaten
Bazen embriyolar 5. güne ulaşamıyorlar dışarıda. Anne karnında daha iyi gelişiyorlar. O yüzden çağırmış olabilirler. İnşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar beni bugün transfere çağırdılar dualarınız da bana da yer verinbiraz moralim bozuldu dün 5 inci gün dusunuyoruz demislerdi bugun arayip gelin dediler bir problem yok doktor doğal ortaminda devam etsin demis ama bilemedim
Sizinle transferim aynı gün olmuş. Benimde 5.gün embriyosu ama pek belirti yok. Sadece transfer günü akşamı kasık batmalarım vardı o da ilaçların etkisi olabilir, bu gün de hafif adet olacakmış gibi sızı var ama adetim de yaklaştı inşallah regl olmam.Benim de hiç belirtim yok. Bakalım daha çok erken ama. İlk transferimde kasıklarımda batmalar oluyodu göğüs hassasiyetim vardı direkt kanda negatif çıktı. Zaten onların hepsi ilaçların etkisiymiş. Yumurta toplama zamanı da o kullandığımız iğneler bende göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yapmıştı. Bu sefer hiç belirtim yok. Sadece ilk transfer günü midem çok bulandı o kadar. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah güzel haberler alırız
Progestan adet olmamızı engelliyor. Olmazsın bence. Yerleşmeye çalışıyodur belkiSizinle transferim aynı gün olmuş. Benimde 5.gün embriyosu ama pek belirti yok. Sadece transfer günü akşamı kasık batmalarım vardı o da ilaçların etkisi olabilir, bu gün de hafif adet olacakmış gibi sızı var ama adetim de yaklaştı inşallah regl olmam.
Benimde 3. Günüm 11 nisanda transfer oldum bugün kaşık ağrım var şişlinliğim azaldı umarım normaldir4.günümüz bugünkoku bende de var göğüs uçlarımı dolgun hissediyorum arada kasık ağrısı oluyor başka bişeyim yok . Kitap (körlük romanı) okuyorum ben iyi geliyor . Önereceğiniz dizi film varsa yazın kızlar