Teşekkür ederimYa da fitil biraz tahriş etmiştir en iyisi doktoruna sormak şimdiden hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimYa da fitil biraz tahriş etmiştir en iyisi doktoruna sormak şimdiden hayırlı olsun
Estrofem kullandığınız için rahim kalınlaşması olduğu için dolgunluk oluyorSabah 2 aksam 2 olarak kullaniyorum.Bu akşam atarken zor ittirdim afedersiniz elime bir sislik geldi içten size de oldumu
benim yarın belli olacak embiriyolof doktorla konustum 5 inci gün transferi uygun gördük dedi.Ama yarın yine bir bakicam sizi ararsam öğlenden sonraya geleceksiniz aramazsam cumartesi 10 da dedi bakalim.Sizin ucuncu gun muSelam hanımlar. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mı?
Aa öylemi sen de kullaniyormusun canimEstrofem kullandığınız için rahim kalınlaşması olduğu için dolgunluk oluyor
Ama benim taze transfer canmbenim yarın belli olacak embiriyolof doktorla konustum 5 inci gün transferi uygun gördük dedi.Ama yarın yine bir bakicam sizi ararsam öğlenden sonraya geleceksiniz aramazsam cumartesi 10 da dedi bakalim.Sizin ucuncu gun mu
Ben dün oldum dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi. Bakalım bekliyorumbenim yarın belli olacak embiriyolof doktorla konustum 5 inci gün transferi uygun gördük dedi.Ama yarın yine bir bakicam sizi ararsam öğlenden sonraya geleceksiniz aramazsam cumartesi 10 da dedi bakalim.Sizin ucuncu gun mu
Evet canım, estrofem kalınlaşma yapıyor ondan progestan koyarken zorlanıyor gibi oluyorAa öylemi sen de kullaniyormusun canim
Sağol canım ya senin test günün ne zaman yaklasti sanki dimiEvet canım, estrofem kalınlaşma yapıyor ondan progestan koyarken zorlanıyor gibi oluyor
Bugün test yaptım canım hamileyim şükürler olsunSağol canım ya senin test günün ne zaman yaklasti sanki dimi
Yaaa çok sevindim canım sağlıkla kucağınıza alın insaAllah kaç cıktı değerinBugün test yaptım canım hamileyim şükürler olsun
Merhaba, ben opu işlemine gider gibi gittim. Zaten transfer de ameliyat ortamında olıyor. O yüzden makyaj, oje ve parfüm zaten olmaması gerekir söylemelerine bile gerek yok. Etkili oldu mu bilmiyorum ama ben yanımda kalın kışlık şak götürmüştüm transferden sonra otele gidince belime sımsıkı sarıp dümdüz yatmıştım onların gösterdiği gibi. Çok şükür pozitifim. Dilerim senin de pozitif olur tüm bekleyenler dualarımdaHanımlar, transfer olan arkadaşlar özellikle, transfere giderken herhangi bir şey yapın ya da yapmayın dedi mi doktorunuz? Yani mesela makyaj, parfüm va kullanmayın gibi?
Harika, hayırlısıyla gelsin bebisiniz ya da bebisleriniz teşekkür ederim bilgi için deMerhaba, ben opu işlemine gider gibi gittim. Zaten transfer de ameliyat ortamında olıyor. O yüzden makyaj, oje ve parfüm zaten olmaması gerekir söylemelerine bile gerek yok. Etkili oldu mu bilmiyorum ama ben yanımda kalın kışlık şak götürmüştüm transferden sonra otele gidince belime sımsıkı sarıp dümdüz yatmıştım onların gösterdiği gibi. Çok şükür pozitifim. Dilerim senin de pozitif olur tüm bekleyenler dualarımda
336 çıktı canımYaaa çok sevindim canım sağlıkla kucağınıza alın insaAllah kaç cıktı değerin
Rica ederimTeşekkür ederim
Dün transfer oldumMerhaba kızlar... subat 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIM DENEME SAYISI TRANSFER TARIHI SONUC damlakcbs 1 N nimolik 1 NISAN @RABIS 2018 1 23 MART @Naz8684 1 10 NISAN @ozdenkocak88 3 29 MART @sansll 1 6 NISAN @madamseker 31 MART @bamagirl89 18 NISAN Ankalinka 8NISAN @sunshine__ 1NISAN @Nazelina 2 @surmelikedi 2NISAN @Deniz3525 6 NISAN @pembeumut111 29 MART @pembefilika 14 NISAN @Matilda9 7 NISAN
5.3 yok denemez ama var da denemez yukselmemisPazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım