2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Sabah 2 aksam 2 olarak kullaniyorum.Bu akşam atarken zor ittirdim afedersiniz elime bir sislik geldi içten size de oldumu
Estrofem kullandığınız için rahim kalınlaşması olduğu için dolgunluk oluyor

Selam hanımlar. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olan var mı?
benim yarın belli olacak embiriyolof doktorla konustum 5 inci gün transferi uygun gördük dedi.Ama yarın yine bir bakicam sizi ararsam öğlenden sonraya geleceksiniz aramazsam cumartesi 10 da dedi bakalim.Sizin ucuncu gun mu

benim yarın belli olacak embiriyolof doktorla konustum 5 inci gün transferi uygun gördük dedi.Ama yarın yine bir bakicam sizi ararsam öğlenden sonraya geleceksiniz aramazsam cumartesi 10 da dedi bakalim.Sizin ucuncu gun mu
Ben dün oldum dondurulmuş 3. Gün embriyo transferi. Bakalım bekliyorum

Hanımlar, transfer olan arkadaşlar özellikle, transfere giderken herhangi bir şey yapın ya da yapmayın dedi mi doktorunuz? Yani mesela makyaj, parfüm va kullanmayın gibi?
Merhaba, ben opu işlemine gider gibi gittim. Zaten transfer de ameliyat ortamında olıyor. O yüzden makyaj, oje ve parfüm zaten olmaması gerekir söylemelerine bile gerek yok. Etkili oldu mu bilmiyorum ama ben yanımda kalın kışlık şak götürmüştüm transferden sonra otele gidince belime sımsıkı sarıp dümdüz yatmıştım onların gösterdiği gibi. Çok şükür pozitifim. Dilerim senin de pozitif olur tüm bekleyenler dualarımda

Harika, hayırlısıyla gelsin bebisiniz ya da bebisleriniz teşekkür ederim bilgi için de

Dün transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…