2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim de hiç belirtim yok. Bakalım daha çok erken ama. İlk transferimde kasıklarımda batmalar oluyodu göğüs hassasiyetim vardı direkt kanda negatif çıktı. Zaten onların hepsi ilaçların etkisiymiş. Yumurta toplama zamanı da o kullandığımız iğneler bende göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yapmıştı. Bu sefer hiç belirtim yok. Sadece ilk transfer günü midem çok bulandı o kadar. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏻
Aminnn 🤲 sizin test gununuz de 20si mi peki? Benim ilk transferim oldugu icin hicbir deneyimim oldugu icin hic bilmiyorum ve cok heyecanliyim 😍

Benim de hiç belirtim yok. Bakalım daha çok erken ama. İlk transferimde kasıklarımda batmalar oluyodu göğüs hassasiyetim vardı direkt kanda negatif çıktı. Zaten onların hepsi ilaçların etkisiymiş. Yumurta toplama zamanı da o kullandığımız iğneler bende göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yapmıştı. Bu sefer hiç belirtim yok. Sadece ilk transfer günü midem çok bulandı o kadar. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏻
Canım benim de transferden önce göğüs ağrılarım başladı hormon ilacı kullanıyoruz çok normal. Bugün transferin 5.günü kasık ağrım var gaz var ve sertleşme var alt karın bölgemde belirti yok yani ilaçların etkisi dışında moralini sakın bozma herkeste olacak diye birşey yok umarım biz de pozitifi görürüz🤲🏻

Merhaba Arkadaşlar benimde transferim olucak doktorum rahim dinlendirme yapalım dedi yumurta toplama işlemi 15 mart 'ta oldu 20 martta adet oldum şimdi tekrar 20 nisanda adet olmayı bekliyorum inşallah Rabbim hepimize anne olma duygusunu yaşatır 🤲🌸
Hayırlı olsun canım tedavinnn 🥰 kaç yumurtanın dollendi

Merhaba kızlar bende 10 Nisan pazartesi günü öğlen 2 de dondurulmuş 5.gun embriyo transferi oldum bugün sabah ilk idrarda test yaptım aslında bugünden başlayarak koyulasma varmi diye bakmak istedim ama silik çizgi ilk 1 dakikada belirdi transfer dahil 4.gun bugün Eki Görüntüle 3232508
Yaaa kan vermeseniz çok erken ogrenmissinuz masallah

X