2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Kızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

Kızlar bugün yüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı
Tutunmaninda olabilir adetin de eğer 5 nci gün dondurulmuş embriyo transferi ise yarın test yapabilirisnz sonuç çıkar eğer

Aranızda hiç kanında protein s seviyesi düşüklüğü olan var mı? Ben de o sebepten kullanıyorum kan sulandırıcı.
Merhabalar benimde yaptırdığım testte protein s değerim düşük çıktı,sizinki kaçtı ve kullandınız benimki 42 galiba ilaç kullanmam gerekecek

Bitanem genetik test yapılmadıkça bütün embriyolar bu riski taşıyor sizin için en önemli olan iyi bir embriyolog bulmak doktorunuzdan daha önemli diyebilirim sana şunu diyim benim doktorum bir hastamızda hiç sperm üretimi olmadığı halde sadece spermin yuvarlak kısmından yani kuyruksuz haldeki spermleri oto tedavisiyle aktive edip rose tedavisi deniyor buna bu pek bilinmiyor Türkiye’de sperm üretimi sağladı hatta bu tedaviden sağlıklı bi bebek dünyaya geldi. Bin yılda olmayan bir günde olur bunu hiç bir zaman unutma :)

X