İnşallah öyledirProgestan adet olmamızı engelliyor. Olmazsın bence. Yerleşmeye çalışıyodur belki
AminnnBenim de hiç belirtim yok. Bakalım daha çok erken ama. İlk transferimde kasıklarımda batmalar oluyodu göğüs hassasiyetim vardı direkt kanda negatif çıktı. Zaten onların hepsi ilaçların etkisiymiş. Yumurta toplama zamanı da o kullandığımız iğneler bende göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yapmıştı. Bu sefer hiç belirtim yok. Sadece ilk transfer günü midem çok bulandı o kadar. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah güzel haberler alırız
Canım benim de transferden önce göğüs ağrılarım başladı hormon ilacı kullanıyoruz çok normal. Bugün transferin 5.günü kasık ağrım var gaz var ve sertleşme var alt karın bölgemde belirti yok yani ilaçların etkisi dışında moralini sakın bozma herkeste olacak diye birşey yok umarım biz de pozitifi görürüzBenim de hiç belirtim yok. Bakalım daha çok erken ama. İlk transferimde kasıklarımda batmalar oluyodu göğüs hassasiyetim vardı direkt kanda negatif çıktı. Zaten onların hepsi ilaçların etkisiymiş. Yumurta toplama zamanı da o kullandığımız iğneler bende göğüs hassasiyeti kasık ağrısı yapmıştı. Bu sefer hiç belirtim yok. Sadece ilk transfer günü midem çok bulandı o kadar. Bakalım yaşayıp göreceğiz. İnşallah güzel haberler alırız
Hayırlı olsun canimmDün transfer oldum
Canım transfer tarihin ne zamandijBende Nisan'da transfer oldum yarın test günüm var
Hayırlı olsun canım tedavinnnMerhaba Arkadaşlar benimde transferim olucak doktorum rahim dinlendirme yapalım dedi yumurta toplama işlemi 15 mart 'ta oldu 20 martta adet oldum şimdi tekrar 20 nisanda adet olmayı bekliyorum inşallah Rabbim hepimize anne olma duygusunu yaşatır
Senin testin me zamannnEvet canım bariz bellikan testi verdin mi ? senden sonra bana da bişeyler oldu test yapmamak için savaş veriyorum kendimle
Hadiii topik pozitiflerle devam ediyor bekliyoruz güzel haberinjjj1 Nisan şimdi test vermeye gidiyorum
Amin inşallahHadiii topik pozitiflerle devam ediyor bekliyoruz güzel haberinjjj
İnşallah canım çok heyecanlıyımHadiii topik pozitiflerle devam ediyor bekliyoruz güzel haberinjjj
Sağol canım Hepimize hayırlı olsun inşallahHayırlı olsun canım tedavinnnkaç yumurtanın dollendi
Pazar günü canımSenin testin me zamannn
Haydi inşallah Rabbim mutlu haber almayı nasip etsin inşallah1 Nisan şimdi test vermeye gidiyorum
Hadi bebisimiz bekletmeyin biziSağol canım Hepimize hayırlı olsun inşallah4 tane 6. Gün ebriyomuz var 1 tanede 5. Gün ebriyomuz var
Yaa az kalmışPazar günü canımidrar testi yapmayacağım bekliyorum sabırla
Inşallah canım ikinci tüp tedavimiz olucakHadi bebisimiz bekletmeyin bizi
Yaaa kan vermeseniz çok erken ogrenmissinuz masallahMerhaba kızlar bende 10 Nisan pazartesi günü öğlen 2 de dondurulmuş 5.gun embriyo transferi oldum bugün sabah ilk idrarda test yaptım aslında bugünden başlayarak koyulasma varmi diye bakmak istedim ama silik çizgi ilk 1 dakikada belirdi transfer dahil 4.gun bugün Eki Görüntüle 3232508