2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben bu gruptaydım transferim olumsuz sonuçlanmıştı bir sonraki adette hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden hem de :) şimdi 3.5 aylık mavis bir oğlum var .. bu mesajım olumsuz sonuçlananlara ümit olsun .. Allah her isteyene nasip etsin duygulandım :)
Bugun guzellestıren en guzel mesaj bu iste, Allah bagıslasın yavrunuzu❤️🙏🏻

Ben bu gruptaydım transferim olumsuz sonuçlanmıştı bir sonraki adette hamile olduğumu öğrendim kendiliğinden hem de :) şimdi 3.5 aylık mavis bir oğlum var .. bu mesajım olumsuz sonuçlananlara ümit olsun .. Allah her isteyene nasip etsin duygulandım :)
Ay maşallah 🙏🏽 o gelmek istemiş annesi 😍🧿🙏🏽 sağlıkla büyütün 🧿

Ah canimm hatırlıyorum. Rabbim sana bağışlasın evladını çok sevindim🙏

Kızlar bugün tüp bebek transferimin 8. Günü gece baya bir kahverengi akıntım olmuş yoğun baya akmış hala devam ediyor normalde regli olmadanda kahverengi alıntıyla başlar 1 yada 2 gün önce kırmızı kana döner adet günümde yaklaştı tedavi görmüş olmasaydım 1 yada 2 gün içinde olurdum bu adet belirtisimi tutunmanınmı

kızlarrrrr beni hayırlamıssınızdır . Ben oluşuma bir instagram sayfası açtım . Yoldaşlarım olarak takip ederseniz çok sevinirim 😊 sayfanın adı heygidininbulutefesi 😍😍😍😍

X