2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Hanımlar, transfer olan arkadaşlar özellikle, transfere giderken herhangi bir şey yapın ya da yapmayın dedi mi doktorunuz? Yani mesela makyaj, parfüm va kullanmayın gibi?
Canim parfüm ve ojeden mutlaka sakın çünkü embriyolar bunları sevmiyormus benim doktorum sıkı sıkı uyarmıştı

Kızlar adet tarihime göre transfer tarihime göre 2 gün farklı görünüyor

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Sabah 2 aksam 2 olarak kullaniyorum.Bu akşam atarken zor ittirdim afedersiniz elime bir sislik geldi içten size de oldumu
Ben sabah öğle akşam birer tane kullanıyorum canım ilk günler biraz zor oldu ama şimdi direkt gidiyor. Şişlik falan yok bende belki zorladığın için biraz tahriş etmiş olabilirsin

Ben sabah öğle akşam birer tane kullanıyorum canım ilk günler biraz zor oldu ama şimdi direkt gidiyor. Şişlik falan yok bende belki zorladığın için biraz tahriş etmiş olabilirsin
Aslınsa zorlamadim ama bilemedimm.Umarım geçer geçmezse doktoruma danisicam.Transfer ya yarin ya cumrtesi olacakmis gittiğimde sorarım olmadi

Aslınsa zorlamadim ama bilemedimm.Umarım geçer geçmezse doktoruma danisicam.Transfer ya yarin ya cumrtesi olacakmis gittiğimde sorarım olmadi
Şişlik normal. Transferden 5 gün once başladım günde 3 kez. Bazen rahat bazen zor gidiyor 15dk uzanın kullanınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…