Canim parfüm ve ojeden mutlaka sakın çünkü embriyolar bunları sevmiyormus benim doktorum sıkı sıkı uyarmıştıHanımlar, transfer olan arkadaşlar özellikle, transfere giderken herhangi bir şey yapın ya da yapmayın dedi mi doktorunuz? Yani mesela makyaj, parfüm va kullanmayın gibi?
Âmin Allah razı olsun.İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Her şey istediğiniz gibi olsun
Yok kuzum yarın sabah da yapicam renkte artış olursa gidip vericemEvet canım bariz bellikan testi verdin mi ? senden sonra bana da bişeyler oldu test yapmamak için savaş veriyorum kendimle
Teşekkür ederim, öyle yapcam ben de, makyaj da yapmiicamCanim parfüm ve ojeden mutlaka sakın çünkü embriyolar bunları sevmiyormus benim doktorum sıkı sıkı uyarmıştı
Aynen mantıklısını yapıyorsunuz inşallah sonucunuz da pozitif olurTeşekkür ederim, öyle yapcam ben de, makyaj da yapmiicam
İnşallahhhhh hepimizinAynen mantıklısını yapıyorsunuz inşallah sonucunuz da pozitif olur
Ben varım canımKızlar iyi akşamlar.Aranız da progestani fitil olarak kullanan var mı
Sabah 2 aksam 2 olarak kullaniyorum.Bu akşam atarken zor ittirdim afedersiniz elime bir sislik geldi içten size de oldumuBen varım
Kızlar iyi akşamlar.Aranız da progestani fitil olarak kullanan var mı
Siz de de oldumu şişlik acababen varım
Ben sabah öğle akşam birer tane kullanıyorum canım ilk günler biraz zor oldu ama şimdi direkt gidiyor. Şişlik falan yok bende belki zorladığın için biraz tahriş etmiş olabilirsinSabah 2 aksam 2 olarak kullaniyorum.Bu akşam atarken zor ittirdim afedersiniz elime bir sislik geldi içten size de oldumu
Aslınsa zorlamadim ama bilemedimm.Umarım geçer geçmezse doktoruma danisicam.Transfer ya yarin ya cumrtesi olacakmis gittiğimde sorarım olmadiBen sabah öğle akşam birer tane kullanıyorum canım ilk günler biraz zor oldu ama şimdi direkt gidiyor. Şişlik falan yok bende belki zorladığın için biraz tahriş etmiş olabilirsin
Şişlik normal. Transferden 5 gün once başladım günde 3 kez. Bazen rahat bazen zor gidiyor 15dk uzanın kullanınca.Aslınsa zorlamadim ama bilemedimm.Umarım geçer geçmezse doktoruma danisicam.Transfer ya yarin ya cumrtesi olacakmis gittiğimde sorarım olmadi
Teşekkür ederim içim rahatladı korkrum bir an şişlik gelinceŞişlik normal. Transferden 5 gün once başladım günde 3 kez. Bazen rahat bazen zor gidiyor 15dk uzanın kullanınca.
Ben de cumartesi olcam, haber edin ne zaman olursanızAslınsa zorlamadim ama bilemedimm.Umarım geçer geçmezse doktoruma danisicam.Transfer ya yarin ya cumrtesi olacakmis gittiğimde sorarım olmadi
Ya da fitil biraz tahriş etmiştir en iyisi doktoruna sormak şimdiden hayırlı olsunAslınsa zorlamadim ama bilemedimm.Umarım geçer geçmezse doktoruma danisicam.Transfer ya yarin ya cumrtesi olacakmis gittiğimde sorarım olmadi
Haber ederim tabi siz de habersiz bırakmayın bizi.Umarım çok güzel geçer pozitif sonuclar alirızBen de cumartesi olcam, haber edin ne zaman olursanızinsallah güzel geçer herşey