2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canimmmm çok çok güzel geçsin insallah

Masallah yaa cok sevindim sizin adiniza da, saglikla ilerlesin ve saglikla kucaginiza alin aaminnnn. Bakalim test gunumuzu beklicez mecbur. Sizin kacinci gun embriyosuydu peki?
Amin inşallah canım senin de belirtisiz agrisiz pozitif olur inşallah böyle daha rahat bir dönem geciriyor insan hamile olduğunu unutuyor 5. Gün embriyosu

Yaaa kan vermeseniz çok erken ogrenmissinuz masallah.
test günüm 21 Nisan beklemeyi düşünüyorum ben ilk hamileliğimde 5.gunumde idrarda silik gördüm bu şekilde simdi bir gün erken yaptım çıkmaz dedim ama çıktı sanırım ilk gün tutundu ağrılarım devam ediyor hala insallah devamı gelir

Hanimlar, Transfer hazırlığına Nidicard kullanan var mı? Ben günde üç kez sabah/öğlen/ akşam kullanmalıyım ama dün ve bugün sabah olanı 2 saat geç aldım acaba benim gibi ilacını geciktirip doktora danışanınız oldu mu? Ya da bilgisi olan? Çok farkeder mi 2 saat ? Biraz tedirgin oldum…

Ay inşallah canım yaaaa bayram günü şekeriniz olsun insallah

Ben sadece estofrem kullanıyorum bilgim yok maalesef...

İnşallah gelir Kaçıncı gün embriyosuydu?

O kadar takılma ilaçlara. Her halükarda zaten günde 3 tane içiyorsun. 1-2 saat geç erken bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…