2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım keseyi kan testinden 10 gün sonra gördüm ben de daha kalp atışı için de bir hafta bekleyeceğim o yüzden normal süre bunlar ama o süreler geçmiyor gerçekten inşallah güzel haberler alırsın

Hanımlar, transfer olan arkadaşlar özellikle, transfere giderken herhangi bir şey yapın ya da yapmayın dedi mi doktorunuz? Yani mesela makyaj, parfüm va kullanmayın gibi?

Bende Nisan'da transfer oldum yarın test günüm var

Baya uzak kalıyorum öveçlere. Haftaya gidicem bayrama yakın bakalım aslında bende en azından keseyi görmeyi isterdim Eşimde bekle dedi yoksa devlet hast. Gidecektim. Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin herkese.

Hanımlar, transfer olan arkadaşlar özellikle, transfere giderken herhangi bir şey yapın ya da yapmayın dedi mi doktorunuz? Yani mesela makyaj, parfüm va kullanmayın gibi?
O sabah gitmeden Sadece duş alın asla parfum koku VS kullanmayın duş jeli bile. Kokudan uzak durun. Zaten ilk gün banyo olunca 4 5 gün dayanıyor insan sonra duş alırsınız sıcak olmasın. ayakta ılık ve eğilmeyin.

Ayy kızlar görümcem beni şüpheye düşürdü gidip tekrar test aldım bunda sanki çok daha belli demi
Ay maşallah gayet güzel görünüyor canım. Erken gebelik testi olunca baya belli olmuş hayırlı olsun

Kızlar merhaba. Pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun İnşaAllah. Benim de bu gün transferim oldu. 5. Gün embriyosu. 4. Denemem bana da dua eder misiniz Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Her şey istediğiniz gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…