2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Ben transferi 27 martta oldum 5.gün embriyosu 10 ve 12. Gün kanla teyit ettik doktor transferin 23.gün cagırdı kese ve kalp berabermi bakılacak İnsan bekleyemiyorum bari keseyi görseydik 🪻
13.gün yine ığneye gttm orada gene baktrdk artmıstı. Bazen belim agrırdı o da geçti agrı falanda yok.
Kese hangi değerde görünür?
Allah hayırlı uğurlu etsin hepinize
Canım keseyi kan testinden 10 gün sonra gördüm ben de daha kalp atışı için de bir hafta bekleyeceğim o yüzden normal süre bunlar ama o süreler geçmiyor gerçekten inşallah güzel haberler alırsın 🙏

Hanımlar, transfer olan arkadaşlar özellikle, transfere giderken herhangi bir şey yapın ya da yapmayın dedi mi doktorunuz? Yani mesela makyaj, parfüm va kullanmayın gibi?

Merhaba kızlar... Aralık 22 de opu işlemim oldu 24 tane yumurtam toplandı 10 tanesi iyi kalite olarak 5.gune ulaştı ve dolduruldu. Pcos olduğum için rahim dinlendirme sürecine girdik. Nisan ortası gibi transferim olacak bu heyecanlı süreci sizinle geçirmek istiyirum🥲
Yaşım 25 3 yıldır evliyim hiç korunmadik gebelik elde edemedik bir başarısız asilamam var.. sizde durumlar nedir
ISIMDENEME SAYISITRANSFER TARIHISONUC♥️
damlakcbs damlakcbs 1
N nimolik 1 NISAN🤲
@RABIS 2018123 MART🤰
@Naz8684110 NISAN
O ozdenkocak88 329 MART🤰
S sansll 16 NISAN
@madamseker31 MART🤲
@bamagirl8918 NISAN
@Ankalinka8NISAN
@sunshine__1NISAN
@Nazelina2
@surmelikedi2NISAN
Deniz3525 Deniz3525 6 NISAN
@pembeumut11129 MART🤰
@pembefilika14 NISAN
@Matilda97 NISAN
Bende Nisan'da transfer oldum yarın test günüm var 🤗

Maşşalah çok güzel değer haftaya artık keseye bakmaları gerekir gibi benim 14. Gün değerim 870 küsür bana hemen randevu oluşturdular bende aslen ankaralıyım ama iş için istanbulda yaşıyorum Öveçler e solukluya yakınmısınız
Baya uzak kalıyorum öveçlere. Haftaya gidicem bayrama yakın bakalım aslında bende en azından keseyi görmeyi isterdim Eşimde bekle dedi yoksa devlet hast. Gidecektim. Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin herkese.

Hanımlar, transfer olan arkadaşlar özellikle, transfere giderken herhangi bir şey yapın ya da yapmayın dedi mi doktorunuz? Yani mesela makyaj, parfüm va kullanmayın gibi?
O sabah gitmeden Sadece duş alın asla parfum koku VS kullanmayın duş jeli bile. Kokudan uzak durun. Zaten ilk gün banyo olunca 4 5 gün dayanıyor insan sonra duş alırsınız sıcak olmasın. ayakta ılık ve eğilmeyin.

Ayy kızlar görümcem beni şüpheye düşürdü gidip tekrar test aldım bunda sanki çok daha belli demi

Eklentiler

• IMG_20230412_172925.jpg
    IMG_20230412_172925.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 47
Ayy kızlar görümcem beni şüpheye düşürdü gidip tekrar test aldım bunda sanki çok daha belli demi
Ay maşallah 🥰 gayet güzel görünüyor canım. Erken gebelik testi olunca baya belli olmuş hayırlı olsun

Kızlar merhaba. Pozitif sonuç alanlara hayırlı olsun İnşaAllah. Benim de bu gün transferim oldu. 5. Gün embriyosu. 4. Denemem bana da dua eder misiniz 😊 Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.💕
İnşallah pozitif sonuç alırsınız. Her şey istediğiniz gibi olsun 🤲🏻

X