Hayırlı olsun.. sağlıkla gelir inşallahSonuçlar açıklandı7. Gün 51,32 9. Gün 99,2 12. Gün 313 14. Gün yani bugun 876 geldi şükür rahatladım artık
Hadi gözün aysın canımKızlar 336 çıktı sonucum
gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar 336 çıktı sonucum
Oo tebrikler tatlimmm Allah saglikla kucagina almayida nasip etsinKızlar 336 çıktı sonucum
Canım hayırlı olsun gözün çok sevindim darısı bizlere inşallah dua etKızlar 336 çıktı sonucum
Pozitif sonuçKızlar 336 çıktı sonucum
7. Gün sabahı mı yaptınız gecesi miHayırlı olsun.. sağlıkla gelir inşallahbenim transferim geçen hafta salı günüydü bugünkü değerim 21,73.. normal test günüm yarındı.. hemşire biraz düşük dedi.. 7. günde bu aralıklarda değer alıp tutan var mı acaba
İnşallah hepinizin istediği gibi olurCanım hayırlı olsun gözün çok sevindim darısı bizlere inşallah dua et
Bir daha test vermene gerek yok dedi doktorum haftaya bugün kese randevum varPozitif sonuçvallahi güzel haberler alıyoruz bol pozıtıflı bir topik olur inşallah değer çok güzel sizin 11. Gün öğlen saati 336 çıkmış benim 12. Gün sabahı 313 çıkmıştı bundan sonra 800 900 lere cıkar
Bu sabah 08:30 da yaptırdım. transferde geçen hafta salı günü 11 de oldu.7. Gün sabahı mı yaptınız gecesi mi
Benim de transferim 11 gibi olmustu ben 7. Günün gecesi yaptırdım gece 23.00 da yaptırdım 50 sonucu geldi 14. Gün ise 870 geldi yani aslında sizin değer geceye kadar 30 40 olur gibi ben pozıtıf olduğunu düşünüyorumBu sabah 08:30 da yaptırdım. transferde geçen hafta salı günü 11 de oldu.
Yarın sabah tekrar kan vereceğim normal test günüm yarındı zaten. Hayırlısı olsun inşallahBenim de transferim 11 gibi olmustu ben 7. Günün gecesi yaptırdım gece 23.00 da yaptırdım 50 sonucu geldi 14. Gün ise 870 geldi yani aslında sizin değer geceye kadar 30 40 olur gibi ben pozıtıf olduğunu düşünüyorum
Kan verdiğiniz gün dün mü idiYarın sabah tekrar kan vereceğim normal test günüm yarındı zaten. Hayırlısı olsun inşallah
hayır. bu sabah verdim kanı. ama normalde doktorun dediği gün yarındıKan verdiğiniz gün dün mü idi
Hayırlı uğurlu olsunBen transferi 27 martta oldum 5.gün embriyosu 10 ve 12. Gün kanla teyit ettik doktor transferin 23.gün cagırdı kese ve kalp berabermi bakılacak İnsan bekleyemiyorum bari keseyi görseydik
13.gün yine ığneye gttm orada gene baktrdk artmıstı. Bazen belim agrırdı o da geçti agrı falanda yok.
Kese hangi değerde görünür?
Allah hayırlı uğurlu etsin hepinize
Sizin ne zamandı transfer.Hayırlı uğurlu olsunbana bugun kese için randevu verildi görünür mü bilemem ama ayın 18 ine verildi 6 gün sonraya yani
29 Mart idiSizin ne zamandı transfer.