2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Oda yine yerleşme belirtisi olabilir, 5.gün embriyosu ise bu günlerde testte çıkma ihtimali yüksek ya da bir test yapın yani ben olsam yapardım,bence sizin pozitif
Hemde çift embriyo 6. Gün çıkar mı dersiniz inşallah yerleşme belirtisidir daha önce 2 kere transfer oldum ben ikisinde de böyle Birşey olmadı klasik rahmimden fitilin sıvısı dökülürdü ama Böyle Birşey ilk defa gördüm

Evet hele ikiside tutruysa çıkma ihtimali çok yüksek bence

Yok perşembe günü dedi inşallah güzel çıkar ya bir oh diyemedim şimdilik sen de nasıl gidiyor süreç
Hayırlı olsun canım :) benim aynı biraz ağrılarım var ama ilaçlar mı yapıyor yoksa hamilelik belirtisi mi bilmiyorum.

Kalçadan mı vuruluyorsun canım. Ben günlük karından kendim vuruyorum progestan beni çok zorlamıyor ama oskapar için aynısını diyemiyorum
Evet kuzum kalçadan vuruluyorum transfere kadar kalçadan sonra yine verecek karından yapmak için. İnan ki sağ tarafıma ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yürürken bile kasılıyorum. Oskaparı eltime de vermiş doktor kuzum geçen söylüyordu çok fena oldum diye Tek tesellim inşallah bu çektiklerimize değer de şu ki deriz

Bana hep karından vurulmuştum. Oskapar gerçekten berbat ya. Allahtan gün aşırı vuruluyorum. İnşallah çektiğimiz herşey, beklediğimize değer

Hayırlısıyla perşembe günü benim transferim olucak tek embriyom var umudum yok kalitesi iyi denildi donduruldu ilk deneme hepimizin hakkında hayırlısı nasip etsin allahım
Neden umudunuz yok. Daha transfer bile olmamışsınız. Umudunuzu kaybetmeyin bence. Hayırlısı olsun

Fark etmez canım çok fazla yoğun kan kırmızı olursa o zaman doktora danışmalısın . Ama emin olmak için istersen şimdi bile sor ama bence yerleşme kanaması benim 4. Gün vala bende kan da yok ağrı da tutacak inş olumsuz enerji yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…