AnladımYa bende şaşırdım aslında çünkü tek transfer diye gittim tek transfer olarak çıktım2 2 3 diye dondurmuşları öbürü imha olacaktı ve kalitesi de iyi değildi o yüzden çift transfer yaptılar. Ama doktorum tek transfer gibi düşün çok iyi değil dedi ama ikiz de olabilir dedi. 23 nisanda 27 yaşıma gireceğim
Korkmayın benimde öyle 13 yumurta toplanmıştı 2 tanesi o an ölmüs 11 tane giden vardı 5 ve 6 güne 3 embriyom oluştu ikisi AA kalite ki benim yaşım 33 sizin daha fazla olur belki onu stres yapmayın hiçAnladımpeki transfer sonucu ne zaman belli olacak bu arada bende 30 yaşındayım. Eşimin sperm sayısı çok çok az. Bi kaç gün sonra yumurta toplanacak benden. Açıkçası sizin kadar çok yumurtam yok 12 adet toplam. Doktorum 2-3 embriyo oluşur diyo tahmini
İçime su serptiniz çok iyi geldiKorkmayın benimde öyle 13 yumurta toplanmıştı 2 tanesi o an ölmüs 11 tane giden vardı 5 ve 6 güne 3 embriyom oluştu ikisi AA kalite ki benim yaşım 33 sizin daha fazla olur belki onu stres yapmayın hiç
Ben 26 Mart'ta adet oldum ama bende adet düzensizliği var pko'dan dolayı. Bu durum birşey değiştirir mi bilmiyorum ama içimde hem korku hem heyecan varAdetten 18 19 20 gün sonra transfer oluyor benim 19. Günde yapıldı. Bendr heyecanlıydım ama şuan geçti bekleme sürecine girince
Benimde eşimin morfolojisi %2. Bende pkos olduğu için bu kadar yumurtam oldu.Anladımpeki transfer sonucu ne zaman belli olacak bu arada bende 30 yaşındayım. Eşimin sperm sayısı çok çok az. Bi kaç gün sonra yumurta toplanacak benden. Açıkçası sizin kadar çok yumurtam yok 12 adet toplam. Doktorum 2-3 embriyo oluşur diyo tahmini
Doktorunuz kendisinin bildiği bir şey vardır elbet ondan bekletmemiştir. Bende de pkos var ama 19 günde transfer oldum.Ben 26 Mart'ta adet oldum ama bende adet düzensizliği var pko'dan dolayı. Bu durum birşey değiştirir mi bilmiyorum ama içimde hem korku hem heyecan varbir de bana rahim dinlendirme yapılacaktı ama herkesin 2. adetten sonra transfer yapılırken benim 1. adetten sonra yapılmaya karar verildi. Bı sorun mu var diye kafama takilmiyor değil
Öyle tabiki doktorumuza guvenmekten başka çaremiz yok. Muhtemelen herşey yolunda giderse benim de transfer en geç 15 Nisan olur diye düşünüyorumDoktorunuz kendisinin bildiği bir şey vardır elbet ondan bekletmemiştir. Bende de pkos var ama 19 günde transfer oldum.
Hayırlısı olsun inşallahÖyle tabiki doktorumuza guvenmekten başka çaremiz yok. Muhtemelen herşey yolunda giderse benim de transfer en geç 15 Nisan olur diye düşünüyorumHakkımızda hayırlısı...
Aminnn hep birlikte güzel haberler alalım inşallahHayırlısı olsun inşallahbayrama güzel haberler alırsınız inşallah
Anladım canım. İnşallah her şey olumlu olurBenimde eşimin morfolojisi %2. Bende pkos olduğu için bu kadar yumurtam oldu.
Dualarımız hepimizle olsunGenelde zaten pek belirti aramayın diyorlar çünkü belirti gebelikten değil kullandığımız iğneler ve hapların etkisi oluyormuş beni heycanlandıran 12. Günün akşamı gelen lekelenmem oldu tabi bi o kadarda korktum bişiy olucak diye ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı rabbim en güzel haberi almayı sizede nasip etsin çok az kalmış sonucunuzu almaya dualarımdasınız
Ben de ilk afetten sonra transfer oldum bu rahim vs iyi durumda olduğu için yapılıyor sanırım asıl olumsuz görülse beklenirdi Yani benim bi arkadaşım kaç kez rahim kalınlığı istenilen düzeyde değil diye beklediler bence güzel düşünmelisinBen 26 Mart'ta adet oldum ama bende adet düzensizliği var pko'dan dolayı. Bu durum birşey değiştirir mi bilmiyorum ama içimde hem korku hem heyecan varbir de bana rahim dinlendirme yapılacaktı ama herkesin 2. adetten sonra transfer yapılırken benim 1. adetten sonra yapılmaya karar verildi. Bı sorun mu var diye kafama takilmiyor değil
Yaa çok teşekkür ederim nasıl rahatlattiniz beni Allah razı olsunBen de ilk afetten sonra transfer oldum bu rahim vs iyi durumda olduğu için yapılıyor sanırım asıl olumsuz görülse beklenirdi Yani benim bi arkadaşım kaç kez rahim kalınlığı istenilen düzeyde değil diye beklediler bence güzel düşünmelisin
1 hafta sonraki kontrolde soracagım ignenin adını. 1 aylık yaklasık bir bekleme suresi icindeyim- ki buna uzun tedavi protokolü dediler. Simdiden size de bol şans :.)Merhaba, ne iğnesi yaptılar acaba? Üzülmeyin bir tane olmasına ben 30 yaşındayım tek bir tane gönderebildim pgt ye çünkü başka embriyom yoktu. O da sağlıklı geldi çok şükür. Bana da zoladex iğnesi yaptılar hazirana kadar beklicez iğnenin etkisini göstermesini. Sonra bakacak doktor ya bir doz daha iğne ya da transfer hazırlığı olacak
Kacıncı gun embrıyosuydu sizin?Genelde zaten pek belirti aramayın diyorlar çünkü belirti gebelikten değil kullandığımız iğneler ve hapların etkisi oluyormuş beni heycanlandıran 12. Günün akşamı gelen lekelenmem oldu tabi bi o kadarda korktum bişiy olucak diye ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı rabbim en güzel haberi almayı sizede nasip etsin çok az kalmış sonucunuzu almaya dualarımdasınız
Ben 26. Gunde oldumDoktorunuz kendisinin bildiği bir şey vardır elbet ondan bekletmemiştir. Bende de pkos var ama 19 günde transfer oldum.
Geçmiş olsun, doktorunuzla iletişime geçin isterseniz. Ateş için de ılık bir duş alın, yükselmesine izin vermeyin. Ya da açık havada falan oturun epey rahatlatır.Kızlar 2 gundur hafif kırıklık var bende bebegin tutunmasını etkiler mi yabogazım hafif agrıyo hafifte ateşim var
Teşekkür ederimGeçmiş olsun, doktorunuzla iletişime geçin isterseniz. Ateş için de ılık bir duş alın, yükselmesine izin vermeyin. Ya da açık havada falan oturun epey rahatlatır.