2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Anladım peki transfer sonucu ne zaman belli olacak bu arada bende 30 yaşındayım. Eşimin sperm sayısı çok çok az. Bi kaç gün sonra yumurta toplanacak benden. Açıkçası sizin kadar çok yumurtam yok 12 adet toplam. Doktorum 2-3 embriyo oluşur diyo tahmini

Korkmayın benimde öyle 13 yumurta toplanmıştı 2 tanesi o an ölmüs 11 tane giden vardı 5 ve 6 güne 3 embriyom oluştu ikisi AA kalite ki benim yaşım 33 sizin daha fazla olur belki onu stres yapmayın hiç

Korkmayın benimde öyle 13 yumurta toplanmıştı 2 tanesi o an ölmüs 11 tane giden vardı 5 ve 6 güne 3 embriyom oluştu ikisi AA kalite ki benim yaşım 33 sizin daha fazla olur belki onu stres yapmayın hiç
İçime su serptiniz çok iyi geldi ama benim eşimin çok az spermi var acaba embriyo oluşacak mı veya oluşan embriyolar 5.güne ulaşacak mı diye korkularım var açıkçasısizin eşiniz de yok demi böyle bi durum

Adetten 18 19 20 gün sonra transfer oluyor benim 19. Günde yapıldı. Bendr heyecanlıydım ama şuan geçti bekleme sürecine girince
Ben 26 Mart'ta adet oldum ama bende adet düzensizliği var pko'dan dolayı. Bu durum birşey değiştirir mi bilmiyorum ama içimde hem korku hem heyecan var bir de bana rahim dinlendirme yapılacaktı ama herkesin 2. adetten sonra transfer yapılırken benim 1. adetten sonra yapılmaya karar verildi. Bı sorun mu var diye kafama takilmiyor değil

Benimde eşimin morfolojisi %2. Bende pkos olduğu için bu kadar yumurtam oldu.

Doktorunuz kendisinin bildiği bir şey vardır elbet ondan bekletmemiştir. Bende de pkos var ama 19 günde transfer oldum.

Doktorunuz kendisinin bildiği bir şey vardır elbet ondan bekletmemiştir. Bende de pkos var ama 19 günde transfer oldum.
Öyle tabiki doktorumuza guvenmekten başka çaremiz yok. Muhtemelen herşey yolunda giderse benim de transfer en geç 15 Nisan olur diye düşünüyorum Hakkımızda hayırlısı...

Öyle tabiki doktorumuza guvenmekten başka çaremiz yok. Muhtemelen herşey yolunda giderse benim de transfer en geç 15 Nisan olur diye düşünüyorum Hakkımızda hayırlısı...
Hayırlısı olsun inşallah bayrama güzel haberler alırsınız inşallah

Dualarımız hepimizle olsun

Ben de ilk afetten sonra transfer oldum bu rahim vs iyi durumda olduğu için yapılıyor sanırım asıl olumsuz görülse beklenirdi Yani benim bi arkadaşım kaç kez rahim kalınlığı istenilen düzeyde değil diye beklediler bence güzel düşünmelisin

Yaa çok teşekkür ederim nasıl rahatlattiniz beni Allah razı olsun malum bu süreçte herşeyi kafayı takıyoruz ama haklısınız olumlu düşünmem lazım. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebislerinizi

1 hafta sonraki kontrolde soracagım ignenin adını. 1 aylık yaklasık bir bekleme suresi icindeyim- ki buna uzun tedavi protokolü dediler. Simdiden size de bol şans :.)

Kacıncı gun embrıyosuydu sizin?

Kızlar 2 gundur hafif kırıklık var bende bebegin tutunmasını etkiler mi ya bogazım hafif agrıyo hafifte ateşim var

Kızlar 2 gundur hafif kırıklık var bende bebegin tutunmasını etkiler mi ya bogazım hafif agrıyo hafifte ateşim var
Geçmiş olsun, doktorunuzla iletişime geçin isterseniz. Ateş için de ılık bir duş alın, yükselmesine izin vermeyin. Ya da açık havada falan oturun epey rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…