- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
Pek bir değişiklik yok. Biraz sırt ağrım var, hafif kasık batmalarım var bide ayakta durunca ağrı gibi halsizlik gibi oluyor başka bişey yok. Belirti mi yoksa ilaçlar mı yapıyor bilmiyorum
Adet kanı gibi degılse yani o renk tonunda degılse sorun olmaz canımCanım sende kanama olmustu degil mi benim 6. Günüm şimdi Eve geldim tuvalette temizlenirken çok çok hafif bir sulandırılmış pembe bir leke geldi senin tutunma kanaması nasıldıkoyu yada açık renk olması fark eder mi ki
Benımde sırt agrım cok oldu ilk zamanlar sırtımın üst kısmı cok agrıdı ama ilaç mı yaptı gebelik mi fikrim yokPek bir değişiklik yok. Biraz sırt ağrım var, hafif kasık batmalarım var bide ayakta durunca ağrı gibi halsizlik gibi oluyor başka bişey yok. Belirti mi yoksa ilaçlar mı yapıyor bilmiyorum
Benimde sırtımın altı ağrıyor yani belim ağrıyor aslında.Benımde sırt agrım cok oldu ilk zamanlar sırtımın üst kısmı cok agrıdı ama ilaç mı yaptı gebelik mi fikrim yok
Şuan belirti olsa bile yok gibi geliyor düşündüğümde ağrıyor gibiPek bir değişiklik yok. Biraz sırt ağrım var, hafif kasık batmalarım var bide ayakta durunca ağrı gibi halsizlik gibi oluyor başka bişey yok. Belirti mi yoksa ilaçlar mı yapıyor bilmiyorum
Yok ben cesaret edemem zaten daha 4. Günüm olacak yarın. Bide kendimi üzerim biliyorum o yüzden yapmayı düşünmüyorumŞuan belirti olsa bile yok gibi geliyor düşündüğümde ağrıyor gibidiyorum ki yarından itibaren test mi yapmaya başlasam her gün neler olacak acaba
Size ne zaman test yapın dedilerYok ben cesaret edemem zaten daha 4. Günüm olacak yarın. Bide kendimi üzerim biliyorum o yüzden yapmayı düşünmüyorum
13ünde. Sizin ne zaman?Size ne zaman test yapın dediler
Benım tutrugu zaman cok agrımıştı ama pozitifi gormeye yakın agrımıştı diye hatırlıyorumBenimde sırtımın altı ağrıyor yani belim ağrıyor aslında.
Bakalım hayırlısı. Belki belirti değildir benim sık belim ağrır. O yüzden bilemiyorum.Benım tutrugu zaman cok agrımıştı ama pozitifi gormeye yakın agrımıştı diye hatırlıyorum
Renk kahverengi di açık ama bir kerelik geldi ama çok sancım vardı pembede olabilir demişti doktorum kan olmasın yeter dediCanım sende kanama olmustu degil mi benim 6. Günüm şimdi Eve geldim tuvalette temizlenirken çok çok hafif bir sulandırılmış pembe bir leke geldi senin tutunma kanaması nasıldıkoyu yada açık renk olması fark eder mi ki
Bana da 12 13 yap dediler ama 5.gün embriyosu neden 10 gün değilde 12 gün sonra acaba13ünde. Sizin ne zaman?
Onu bende bilmiyorum benimde 5. Gün ama 13ü test günüm normalde 10 gün diyorlat ama 10 gün dayandıktan sonra 2 gün daha dayanırımBana da 12 13 yap dediler ama 5.gün embriyosu neden 10 gün değilde 12 gün sonra acaba
Bakalım dayanabilecek miyizOnu bende bilmiyorum benimde 5. Gün ama 13ü test günüm normalde 10 gün diyorlat ama 10 gün dayandıktan sonra 2 gün daha dayanırım
Sen yapacak gibi duruyorsunBakalım dayanabilecek miyiz
Yok kan tahlilini 10 gün yapıcam değer çıkarsa 12.gün gene veririmSen yapacak gibi duruyorsunbari 6. Günü bekle
İnşallah çıkar. Sende yaz buraya belki bende yaparım sen yapıncaYok kan tahlilini 10 gün yapıcam değer çıkarsa 12.gün gene veririm
Bi kaç gün daha buralardayız bakalımİnşallah çıkar. Sende yaz buraya belki bende yaparım sen yapınca