- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Sayılmıyor canım bugun 3. Gunun oluyorMerhaba aranıza yeni katıldım bende 1 Nisan transferim gerçekleşti transfer günü sayılıyor mu
Sayılmıyor canım geneldeMerhaba aranıza yeni katıldım bende 1 Nisan transferim gerçekleşti transfer günü sayılıyor mu
Hayırlısı inşallah hepimizin güzel sonuçlarını almak nasip olurSayılmıyor canım bugun 3. Gunun oluyor
Ben Ocak 20 de kist ve miyom ameliyatı oldum 2 ay geçti adet olunca gittim ilaç başladık 10 gün kullandım bu cumartesi transferim var teşekkür ederimNe kadar dinlenmiştiniz? Hayırlı olsun
Bende 1 nisanda transfer oldum. İnsallah güzel sonuçlar alırızMerhaba aranıza yeni katıldım bende 1 Nisan transferim gerçekleşti transfer günü sayılıyor mu
Kalçadan mı vuruluyorsun canım. Ben günlük karından kendim vuruyorum progestan beni çok zorlamıyor ama oskapar için aynısını diyemiyorumKızlar ya bu progestan iğne ne kadar ağır öyle dün ilk defa vuruldum bacağım hala felç gibi
Canım benim de 4. Gün aynı şekilde oldu. Pıhtı gibiydi ben de düştü diye düşündüm ama çok şükür pozitif sonuç aldıkHanımlar bugun benim 6. Günüm sabahtan beri mesai de idim az önce lavaboya gittim selpakla sildiğimde sümüklü yapılı Birşey gördüm kahverengi toprak rengi arası sümük gibi bişi 1 -2 santim arasında Birşeyacaba dedim embriyo içerde tutunmadı düştü mü diye araştırdım embriyo adet kanaması ile vücuttan atılıyor Muş daha önce basına böyle Birşey gelen yada duyan var mı aranızda
Merhaba.Yerlesme kanaması olabilir, kötü düşünmeyinHanımlar bugun benim 6. Günüm sabahtan beri mesai de idim az önce lavaboya gittim selpakla sildiğimde sümüklü yapılı Birşey gördüm kahverengi toprak rengi arası sümük gibi bişi 1 -2 santim arasında Birşeyacaba dedim embriyo içerde tutunmadı düştü mü diye araştırdım embriyo adet kanaması ile vücuttan atılıyor Muş daha önce basına böyle Birşey gelen yada duyan var mı aranızda
Kan dokusu değildi sümük gibi idi pıhtı gibiMerhaba.Yerlesme kanaması olabilir, kötü düşünmeyin
Ahhh nasıl gönlümü ferahlattın evet aynen öyle pıhtı gibi idi sanki embriyo tutunamamış düşmüş gibi hiç kan dokusu rengi yoktu sen araştırmışmıydın bu ne olabilirCanım benim de 4. Gün aynı şekilde oldu. Pıhtı gibiydi ben de düştü diye düşündüm ama çok şükür pozitif sonuç aldık
Oda yine yerleşme belirtisi olabilir, 5.gün embriyosu ise bu günlerde testte çıkma ihtimali yüksek ya da bir test yapın yani ben olsam yapardım,bence sizin pozitifKan dokusu değildi sümük gibi idi pıhtı gibi
Ben doktoruma sormuştum endişelenecek bir şey yok demişti.Ahhh nasıl gönlümü ferahlattın evet aynen öyle pıhtı gibi idi sanki embriyo tutunamamış düşmüş gibi hiç kan dokusu rengi yoktu sen araştırmışmıydın bu ne olabilir
Evet farkettim sizi sizdeki son durum nedir var mı gelişme bende tık yokBende 1 nisanda transfer oldum. İnsallah güzel sonuçlar alırız
Yani çok bir şey hissetmiyorum ama sanki hafif batmalar var, sırt ağrım hep var ama oda belirti mi bilmiyorum. Ayakta durunca sa bacaklarım ağrıyor böyle halsizim gibi.Evet farkettim sizi sizdeki son durum nedir var mı gelişme bende tık yok
Bekleyip göreceğiz bakalım hayırlısı ile inşallah Allah olmayan herkese hayırlısı ile nasip eylesinYani çok bir şey hissetmiyorum ama sanki hafif batmalar var, sırt ağrım hep var ama oda belirti mi bilmiyorum. Ayakta durunca sa bacaklarım ağrıyor böyle halsizim gibi.
5. Gün embriyosuydu ama rahim dinlendirme yapılıp öyle transfer oldumKacıncı gun embrıyosuydu sizin?
Canım benım negatif transferımdede olmuştu sonra doktora sordum progestan da yapabılıyomuş yan etkilerinde vardı. Küçük gelıyo baya progestandan olan yerleşme kanaması 5 6 damla kadar gelıyo devamı gelirse yerleşmedir gelmezse progestan takvıyesındendir endişe etme düşme degıldirKan dokusu değildi sümük gibi idi pıhtı gibi