2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Canım sende kanama olmustu degil mi benim 6. Günüm şimdi Eve geldim tuvalette temizlenirken çok çok hafif bir sulandırılmış pembe bir leke geldi senin tutunma kanaması nasıldı 🙄 koyu yada açık renk olması fark eder mi ki 🙄
Adet kanı gibi degılse yani o renk tonunda degılse sorun olmaz canım

Pek bir değişiklik yok. Biraz sırt ağrım var, hafif kasık batmalarım var bide ayakta durunca ağrı gibi halsizlik gibi oluyor başka bişey yok. Belirti mi yoksa ilaçlar mı yapıyor bilmiyorum
Benımde sırt agrım cok oldu ilk zamanlar sırtımın üst kısmı cok agrıdı ama ilaç mı yaptı gebelik mi fikrim yok

Pek bir değişiklik yok. Biraz sırt ağrım var, hafif kasık batmalarım var bide ayakta durunca ağrı gibi halsizlik gibi oluyor başka bişey yok. Belirti mi yoksa ilaçlar mı yapıyor bilmiyorum
Şuan belirti olsa bile yok gibi geliyor düşündüğümde ağrıyor gibi ☺️ diyorum ki yarından itibaren test mi yapmaya başlasam her gün neler olacak acaba

Şuan belirti olsa bile yok gibi geliyor düşündüğümde ağrıyor gibi ☺️ diyorum ki yarından itibaren test mi yapmaya başlasam her gün neler olacak acaba
Yok ben cesaret edemem zaten daha 4. Günüm olacak yarın. Bide kendimi üzerim biliyorum o yüzden yapmayı düşünmüyorum

Canım sende kanama olmustu degil mi benim 6. Günüm şimdi Eve geldim tuvalette temizlenirken çok çok hafif bir sulandırılmış pembe bir leke geldi senin tutunma kanaması nasıldı 🙄 koyu yada açık renk olması fark eder mi ki 🙄
Renk kahverengi di açık ama bir kerelik geldi ama çok sancım vardı pembede olabilir demişti doktorum kan olmasın yeter dedi

Bana da 12 13 yap dediler ama 5.gün embriyosu neden 10 gün değilde 12 gün sonra acaba
Onu bende bilmiyorum benimde 5. Gün ama 13ü test günüm normalde 10 gün diyorlat ama 10 gün dayandıktan sonra 2 gün daha dayanırım 🤣

Kızlar merhaba umarım hepimiz icin güzel olur herşey.Ben de tedavi asamasindayim gonal f iğne kullaniyorum.Pazartesi kontrole gitmistim doktor hersyin normal oldugunu yumurtalarn buyumeye basladgini soyledi.1 tane daha iğne verdi yarin tekrar kontrole gidicem.Bizim hikayemzde söyle bennde bir problem yok ama esim de sperm yoktu azosprmi ve azfc y delasyonu genetik tani kondu 1 kere tüp bebek denedk ve mikroteseyle bulundu o da olmadi.Bu ikinci denememiz olacak bir mucize oldu ve esimde sperm cikısı var 3 kere spermiogram testi verdi ucundede cikti ve donduruldu.Yumurta toplama gunü tekrar verecek cok stresliyimm yumurta toplama islemi aninda bayilma isleminden korkuyorum 🙈

X