Merhaba, hayırlı olsun. Korkmayın opu zor bir işlem değil. Hemen uyuyup kısa bir süre de uyanıyorsunuz. İnşallah tedaviniz güzel geçerKızlar merhaba umarım hepimiz icin güzel olur herşey.Ben de tedavi asamasindayim gonal f iğne kullaniyorum.Pazartesi kontrole gitmistim doktor hersyin normal oldugunu yumurtalarn buyumeye basladgini soyledi.1 tane daha iğne verdi yarin tekrar kontrole gidicem.Bizim hikayemzde söyle bennde bir problem yok ama esim de sperm yoktu azosprmi ve azfc y delasyonu genetik tani kondu 1 kere tüp bebek denedk ve mikroteseyle bulundu o da olmadi.Bu ikinci denememiz olacak bir mucize oldu ve esimde sperm cikısı var 3 kere spermiogram testi verdi ucundede cikti ve donduruldu.Yumurta toplama gunü tekrar verecek cok stresliyimm yumurta toplama islemi aninda bayilma isleminden korkuyorum
Tesekkür ederim evet aslinda basit bir islem bir kere deneyimledim ama panik atak var bende yine de dusunmeden korkmadan edemiyorum hayrlisi bakalim.Siz de güzel sonuc alın insaAllahMerhaba, hayırlı olsun. Korkmayın opu zor bir işlem değil. Hemen uyuyup kısa bir süre de uyanıyorsunuz. İnşallah tedaviniz güzel geçer
Rabbimin mucizeleri bitmiyor size ışık olsun bundan güç alın hiç stres olacak bir durum değil şöyle düşünün belki de evladınıza kavuşmanız için sadece bi 10 15 dakika her şeyden habersiz bir uykudasınız çok güzel benceKızlar merhaba umarım hepimiz icin güzel olur herşey.Ben de tedavi asamasindayim gonal f iğne kullaniyorum.Pazartesi kontrole gitmistim doktor hersyin normal oldugunu yumurtalarn buyumeye basladgini soyledi.1 tane daha iğne verdi yarin tekrar kontrole gidicem.Bizim hikayemzde söyle bennde bir problem yok ama esim de sperm yoktu azosprmi ve azfc y delasyonu genetik tani kondu 1 kere tüp bebek denedk ve mikroteseyle bulundu o da olmadi.Bu ikinci denememiz olacak bir mucize oldu ve esimde sperm cikısı var 3 kere spermiogram testi verdi ucundede cikti ve donduruldu.Yumurta toplama gunü tekrar verecek cok stresliyimm yumurta toplama islemi aninda bayilma isleminden korkuyorum
Rabbimin mucizeleri bitmiyor size ışık olsun bundan güç alın hiç stres olacak bir durum değil şöyle düşünün belki de evladınıza kavuşmanız için sadece bi 10 15 dakika her şeyden habersiz bir uykudasınız çok güzel benceben narkozlu uyumayı seviyorum garip bir şekilde alıştım herhalde gerçekten korkulacak bir şey yok sanki size damardan kan alırlar gibi iğne yapacaklar zaten siz anlamadan uyuyacaksınız bi baktınız işlem her şey bitmit
Rica ederim hiç sorun değil gerçekten öyle hafif uyku uyanma ve size umarım umut oldun mutluluk olsun güzel düşünün güzellik sizi bulsunTeşekkür ederim.Aslında doğru diyorsunuz önceki islemde tatli bir uyku dan uyanir gibiydim
Ben yumoşları büyütme aşamasındayım ama mide bulantılarım var..acaba tartusalmı ediyor bilemedim ben.Cuma opu olucaktı..bu gün baktı dedi birazda büyüsün iğneye devam ediyorum hala
Ama ben aşılama yaparken gonal f vurduruyordum o zaman mide bulantım yoktu acaba şimdi doz yüksekmi..folikasit hep kullanıyorum onunla alakası yokAyy mide bulantisi ben de de var yaa.Ben gonal f b12 bide folikasit kullaniyorum ama bu sabah mide bulantm coktu gecti.Belki de ayni zaman da toplama islemimiz olur
Benim yazdığımı göndermeden önce kendi yorumunuzuda yazınYa ben de neden boyle oluyor cevap vermek istedgimde sizin yazdiginizi da atiyorum nerde yanlis yapiyorum acaba
B 12 ben 2 sene önce iğnesini vurduruyordum ama hiçbir etkisi yoktu..GOnal f ile alakasi yok bence de.B12 tadi kokusu iğrenç buyuk ihtimal onun yuzunden.
Bilemedim ya ben gece mide bulantısından bile uyanıyorum..mesela şimdide var..Bilmiyorum canım anlamadm bende.Belki de midemi üsüttüm oda olabilir