2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar ya bu progestan iğne ne kadar ağır öyle dün ilk defa vuruldum bacağım hala felç gibi 😱

Kızlar ya bu progestan iğne ne kadar ağır öyle dün ilk defa vuruldum bacağım hala felç gibi 😱
Kalçadan mı vuruluyorsun canım. Ben günlük karından kendim vuruyorum progestan beni çok zorlamıyor ama oskapar için aynısını diyemiyorum 😮‍💨

Hanımlar bugun benim 6. Günüm sabahtan beri mesai de idim az önce lavaboya gittim selpakla sildiğimde sümüklü yapılı Birşey gördüm kahverengi toprak rengi arası sümük gibi bişi 1 -2 santim arasında Birşey 🥺🥺 acaba dedim embriyo içerde tutunmadı düştü mü diye araştırdım embriyo adet kanaması ile vücuttan atılıyor Muş daha önce basına böyle Birşey gelen yada duyan var mı aranızda 😥

Hanımlar bugun benim 6. Günüm sabahtan beri mesai de idim az önce lavaboya gittim selpakla sildiğimde sümüklü yapılı Birşey gördüm kahverengi toprak rengi arası sümük gibi bişi 1 -2 santim arasında Birşey 🥺🥺 acaba dedim embriyo içerde tutunmadı düştü mü diye araştırdım embriyo adet kanaması ile vücuttan atılıyor Muş daha önce basına böyle Birşey gelen yada duyan var mı aranızda 😥
Canım benim de 4. Gün aynı şekilde oldu. Pıhtı gibiydi ben de düştü diye düşündüm ama çok şükür pozitif sonuç aldık

Merhaba.Yerlesme kanaması olabilir, kötü düşünmeyin 🙏

Canım benim de 4. Gün aynı şekilde oldu. Pıhtı gibiydi ben de düştü diye düşündüm ama çok şükür pozitif sonuç aldık
Ahhh nasıl gönlümü ferahlattın evet aynen öyle pıhtı gibi idi sanki embriyo tutunamamış düşmüş gibi hiç kan dokusu rengi yoktu sen araştırmışmıydın bu ne olabilir

Evet farkettim sizi sizdeki son durum nedir var mı gelişme bende tık yok
Yani çok bir şey hissetmiyorum ama sanki hafif batmalar var, sırt ağrım hep var ama oda belirti mi bilmiyorum. Ayakta durunca sa bacaklarım ağrıyor böyle halsizim gibi.

Yani çok bir şey hissetmiyorum ama sanki hafif batmalar var, sırt ağrım hep var ama oda belirti mi bilmiyorum. Ayakta durunca sa bacaklarım ağrıyor böyle halsizim gibi.
Bekleyip göreceğiz bakalım hayırlısı ile inşallah Allah olmayan herkese hayırlısı ile nasip eylesin

Kan dokusu değildi sümük gibi idi pıhtı gibi 🥺
Canım benım negatif transferımdede olmuştu sonra doktora sordum progestan da yapabılıyomuş yan etkilerinde vardı. Küçük gelıyo baya progestandan olan yerleşme kanaması 5 6 damla kadar gelıyo devamı gelirse yerleşmedir gelmezse progestan takvıyesındendir endişe etme düşme degıldir

X