Kızlar yatınca karnınız sert oluyormu benim olmuyor elleyince hissetmiyorum bı sertlik çok korkuyorum ya
Bende öyle bişey duymadım.Şuan çok küçükler zaten 12. Haftadan sonra kemiğin içinden çıkıp karına doğru büyümeye başlıyor. Ben şuan 15. Haftanın içindeyim öyle bir sertlik bebeğin olduğu yeri hissedemiyorum mesela . 20 haftalıkken tam karına yerleşmiş oluyor ultrasonda da doktor kasığın biraz üstünden bakıyor hattaSertlik mi olması gerekiyormuş? Hiç böyle bir şey duymadım ben.
67 kiloyum boy 1.70Benim hamile kaldığımdan itibaren sertlik vardı hala da var kiloyla alakalı kilolu insanlarda çok belli olmaz
Herkesin farklı demek ki benim göbek altında sertlik ve hamile kaldığımdan itibaren hep vardı67 kiloyum boy 1.70
Merhaba benim de eşim kriptoazospermi bi çıkıyor bi çıkmıyor bi kere 5.gün embriyo transferi oldum negatif oldu siz gebelik elde ettiniz mi? Bi de çıkış varken tese yada tesa oldunuz muYok canım keşke İlk deneme olsaydı, kaç kere denediğimi ben bile sayamıyorum artık.Esimde kriptoazospermi var yani çok az sayıyla sperm çıkıyor, Benim de yumurta rezervim pek iyi sayılmaz, yaşıma göre biraz düşük 30 yaşına yeni girdim.En son denemede artık embriyoları genetik test pgt ye yolladık 2 tane sağlıklı embriyom var , teki transfer edilecek bir aksilik olmazsa.Umarim bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder , daha öncesinde yine tüp bebekle ikiz gebelik kürtaj oldum
Evet ben 6.denemede gebelik elde ettim genetik tanılı embriyo ile , bir kere de ikiz gebelik kaybım var tabi.Bizde her seferinde sperm çıkıyordu ama ya taneyle ya da bin civarlarında ise yarayacak sperm oluyordu.Esim tese ya da tesa olmadı açıkçası gittiğimiz Doktorlar sperm çıktığı sürece onermedi.Merhaba benim de eşim kriptoazospermi bi çıkıyor bi çıkmıyor bi kere 5.gün embriyo transferi oldum negatif oldu siz gebelik elde ettiniz mi? Bi de çıkış varken tese yada tesa oldunuz mu
Benim eşim bugün başka merkezde semen testi verdi. Orda dondurulacak sperm çıkmadı çok üzgün şuan. Hatta kağıtta microtese önerilir yazıyor. Açıkçası bnm yumurta sayımda aksilik ya az çıktı 4 yumurta toplanabildi 4ü de döllendi ama 2si 5.güne ulaştı. Transfer olumsuz oldu. Sizin de 5.güne geliyor muydu her defasında. Doktorun dediği şey de biz bundan kötü spermlerle gebelik elde ettik diyorEvet ben 6.denemede gebelik elde ettim genetik tanılı embriyo ile , bir kere de ikiz gebelik kaybım var tabi.Bizde her seferinde sperm çıkıyordu ama ya taneyle ya da bin civarlarında ise yarayacak sperm oluyordu.Esim tese ya da tesa olmadı açıkçası gittiğimiz Doktorlar sperm çıktığı sürece onermedi.
Kaç haftalık canım daha öyle sert olmazki son aylarda olur oKızlar yatınca karnınız sert oluyormu benim olmuyor elleyince hissetmiyorum bı sertlik çok korkuyorum ya
Canım benim göbeğim sert mesela. Hemde 14+3 günlük. Ama önceden sıfır göbeğim vardı şimdi çıktığı için ben hızlı hissetmiş olabilirimKaç haftalık canım daha öyle sert olmazki son aylarda olur o
Bizimde genelde 2 embriyo 5.güne ulaşıyordu.Benimde yumurta sayım 8-11 arası çıkıyordu.4.güne kadar çok iyiyken 5.güne spermden dolayı eleniyordu ama embriyolarım kaliteli oluyordu.Her seferinde aynı olacak diye birşey yok muhtemelen oluşan embriyolar genetik olarak sağlıksızdı bir sonrakinde olabilir bunu bilemeyiz.Ama labaratuvar çok önemli,iyi bir yerde yaptırın erkek sorunlarında direk lab.onemliBenim eşim bugün başka merkezde semen testi verdi. Orda dondurulacak sperm çıkmadı çok üzgün şuan. Hatta kağıtta microtese önerilir yazıyor. Açıkçası bnm yumurta sayımda aksilik ya az çıktı 4 yumurta toplanabildi 4ü de döllendi ama 2si 5.güne ulaştı. Transfer olumsuz oldu. Sizin de 5.güne geliyor muydu her defasında. Doktorun dediği şey de biz bundan kötü spermlerle gebelik elde ettik diyor
Maşallah canımSelam kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür Bi sorun yok erkek geliyor
Selam benimde sonucum geldi çok şükürSelam kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür Bi sorun yok erkek geliyor
Selam kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür Bi sorun yok erkek geliyor
hayırlı olsun kızlarSelam benimde sonucum geldi çok şükürkız geliyor bize de
Ben 18+4 haftaligim normal de ayakta tabiki sertlik oluyor ama yatınca o kadar sert olmaz zaten ufaciklarCanım benim göbeğim sert mesela. Hemde 14+3 günlük. Ama önceden sıfır göbeğim vardı şimdi çıktığı için ben hızlı hissetmiş olabilirim
Merhaba doktor mu söyledi size yoksa kendimiz mi görüyoruzSelam kızlar fetal dna sonucum geldi çok şükür Bi sorun yok erkek geliyor
Evet canım bende oluyor. Hatta rahim kasılması gibi oluyor bendemerhaba kızlar 13+4 üm 12. Haftadan sonra kasık batmaları bitti şimdi de rahimde ara ara bıçak ve iğne batması gibi batmalar oluyor bazen aşağıdan da hissediyorum sizlerde de oluyor mu?
Evet canım eklemeye çalıştım da becerememustimMaşallah canımdamlakcbs canım cinsiyet bölümü de açsana listeye herkesin cinsiyeti yavaş yavaş belli oluyor