2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Benim şuan 20. Haftam dört kez kanama yaşadım şuan için iyiyiz fitil ve düşük iğnesi kullanıyorum sadece ağrılar var onları da takmamaya çalışıyorum inşallah sizinde kesilir önemli olan bebiş Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲🏻
Benim de ilk gün oldu sonra durdu şükür inşalkah bir daha yaşamam 😢 doktorum istirahat verdi elimden geldiğinde dinleniyorum . umarım bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🤲🏻

Kızlar benim baya koyu bir lekelenmem olmuş. Pedi doldurmuş. Korktum yine niye böyle oldu ki şimdi ne güzel kontrolümü de olmuştum bugün 😣
Böylesi hayati bir konuda asla yola çıkmazdım ilk 12 hafta önemli diyorlar okadar emek stres, bence sadece dinlenin.
Gecen abarttım okadar yürüdüm isleri birgünde halledim dedım karnım okadar ağrıdıki. Calısmıyorsanız sadece yatın uzanın mecbur işe gidiyorum akşam eve zor atıyorum kendimi. Cok kıymetli bu hamılelik yanlıs anlamayın.

Sordum progestan yapıyordur diyor şehir dışına gidicem yarın da bayram sonuna kadar yokum. Keyfim o kadar kaçtı ki. Bu şekilde gidemem yarın sabah erkenden tekrar gidicem doktora
Canım benden sana tavsiye ufacık bile kanaman varsa asla yolculuk yapma. Bende bugün aynı şeyi yaşadım ben 18+2 haftalık gebeyim bugüne kadar hiç kanama yaşamadım düşün bugün normalde tetenoz aşım vardi sabah kalktım leke var hemen doktora gittim bebek iyi herşey yolunda sebepsiz kanama yani haftalar ilerledikçe risk bitmiyor malesef umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz vaktinde🙏

Benim de ilk gün oldu sonra durdu şükür inşalkah bir daha yaşamam 😢 doktorum istirahat verdi elimden geldiğinde dinleniyorum . umarım bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz 🤲🏻
Bol bol dinlen canım yatalak gibi de yatma demişti doktorum ayaklarıni havaya kaldir kendine moral ver ben halen düşük iğnesi vurunuyrm napalim başka çaremiz yok dua sabır inşallah yaşamayız bir daha 🤲🏻

Bol bol dinlen canım yatalak gibi de yatma demişti doktorum ayaklarıni havaya kaldir kendine moral ver ben halen düşük iğnesi vurunuyrm napalim başka çaremiz yok dua sabır inşallah yaşamayız bir daha 🤲🏻
benim doktorum da aynı şeyi söyledi. bir çocuğum var 3.5 yaşında artık dinlenildiğim kadar dinleniyorum ☺️🌸 çok şükür bir daha kanama olmadı o günden sonra inşallaj bir daha olmaz 🌸

X