Doktor söylediMerhaba doktor mu söyledi size yoksa kendimiz mi görüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor söylediMerhaba doktor mu söyledi size yoksa kendimiz mi görüyoruz
12+3 canım bugünKaç haftalık canım daha öyle sert olmazki son aylarda olur o
Hayırlı olsun canım benim daha erken ilerde sertelesir 4,5 5 ay gibi12+3 canım bugün
İnşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım benim daha erken ilerde sertelesir 4,5 5 ay gibi
Merhaba, nerede yaptırdın acaba? Ben de şimdi arayış içindeyim İstanbul’daArkadaşlar merhaba doktorum bendende fetal dna testi istedi 400 dolar+kdv veya 480 dolar+kdv diye fiyat verdiler. Önümüzdeki hafta yaptıracağım. Ama sma ile ilgili çalışma dahil değilmiş. Onun içinde 2250 lira dediler
Neden istedi peki? Her doktor istemiyor diye biliyorumKızlar günaydın, dün kontrolüm vardı herşey çok şükür iyiydi fetal dna yaptırmamı istedi doktorum, nerede yaptırdınız ve fiyatlar neler? Yazar mısınız? İstanbul Anadolu olursa iyi olur ama Avrupa da olabilir
Neden istedi peki? Her doktor istemiyor diye biliyorum
Doktorum nice labaratuvarı önerdi bugünde sonucum çıktı çok şükürMerhaba, nerede yaptırdın acaba? Ben de şimdi arayış içindeyim İstanbul’da
Evden gelip alıyorlar zaten yada işyerinizden sizin biryere gitmenize gerek kalmıyor isterseniz nice labaratuvarın numarasını veririm normal olanı 400 dolardı biraz daha detaylı olanı 480 dolarKızlar günaydın, dün kontrolüm vardı herşey çok şükür iyiydi fetal dna yaptırmamı istedi doktorum, nerede yaptırdınız ve fiyatlar neler? Yazar mısınız? İstanbul Anadolu olursa iyi olur ama Avrupa da olabilir
Maşallahhhh çok güzel, sağlıkla gelsin bilgiler için de çok teşekkür ederim, asagi yukarı fiyatlar aynı ben de bi kaç yerden fiyat aldım ve Acıbadem de yaptırmaya karar verdim insallah hepimizin güzel sonuçları gelirBugün 11+6 günlük oldum fetal dna sonucum geldibebişimde kız
Benim doktorum Acıbadem'de ama burayı verdi. Direk numune yurt dışına gidiyor acıbadem de yapılıyormu bilmiyorumMaşallahhhh çok güzel, sağlıkla gelsin bilgiler için de çok teşekkür ederim, asagi yukarı fiyatlar aynı ben de bi kaç yerden fiyat aldım ve Acıbadem de yaptırmaya karar verdim insallah hepimizin güzel sonuçları gelir
Aaaa hangi acibadem? muhtemelen bizimki de öyle olacak ama verdiğiniz fiyatla aynısına geliyo Acıbadem’in verdiği fiyatBenim doktorum Acıbadem'de ama burayı verdi. Direk numune yurt dışına gidiyor acıbadem de yapılıyormu bilmiyorum
Kozyatağı acıbadem cem fıçıcıoğlu benim doktorumAaaa hangi acibadem? muhtemelen bizimki de öyle olacak ama verdiğiniz fiyatla aynısına geliyo Acıbadem’in verdiği fiyat
İyi bir doktor benim Maslak, bakalım pazartesi muhtemelen kan vermeye gideceğimKozyatağı acıbadem cem fıçıcıoğlu benim doktorum
Dilerim güzel haberler gelirİyi bir doktor benim Maslak, bakalım pazartesi muhtemelen kan vermeye gideceğim
Canım geçmiş olsun. Benim 11. Haftadan sonra bitti şükür. Çok bi kanama değildir inşallah. Doktora gittiniz mi? Galiba şehir dışına çıkacaktınız. Olduğunuz şehir şehir hastanesine gidebilirsiniz. Biraz beklersiniz ama ultrason ile bakıyorlat bir şey yapılacaksa yapıyorlar. Kendi hastanenizden uzaksanız bence mantıklı. Proluton vurdurdunuz mu?Kızlar kanamam var dualarınıza ihtiyacım var Hala kanaması olan var mı aramızda ne yapıyorsunuz kanama olunca
Canım geçmiş olsun ama sakın ol acile git bence önlem alinsinKızlar kanamam var dualarınıza ihtiyacım var Hala kanaması olan var mı aramızda ne yapıyorsunuz kanama olunca