Benim de ilk gün oldu sonra durdu şükür inşalkah bir daha yaşamamBenim şuan 20. Haftam dört kez kanama yaşadım şuan için iyiyiz fitil ve düşük iğnesi kullanıyorum sadece ağrılar var onları da takmamaya çalışıyorum inşallah sizinde kesilir önemli olan bebiş Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Böylesi hayati bir konuda asla yola çıkmazdım ilk 12 hafta önemli diyorlar okadar emek stres, bence sadece dinlenin.Kızlar benim baya koyu bir lekelenmem olmuş. Pedi doldurmuş. Korktum yine niye böyle oldu ki şimdi ne güzel kontrolümü de olmuştum bugün
Canım benden sana tavsiye ufacık bile kanaman varsa asla yolculuk yapma. Bende bugün aynı şeyi yaşadım ben 18+2 haftalık gebeyim bugüne kadar hiç kanama yaşamadım düşün bugün normalde tetenoz aşım vardi sabah kalktım leke var hemen doktora gittim bebek iyi herşey yolunda sebepsiz kanama yani haftalar ilerledikçe risk bitmiyor malesef umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz vaktindeSordum progestan yapıyordur diyor şehir dışına gidicem yarın da bayram sonuna kadar yokum. Keyfim o kadar kaçtı ki. Bu şekilde gidemem yarın sabah erkenden tekrar gidicem doktora
Yatmadan önce bir kapak kadar gaviscon al, bende de oluyor yanma direkt kesiyor rahatça uyuyorum canımKızlar benim ne yapsam geçmeyen mide yanmam var gece uykudan uyandırıyor o derece.
Bugün yazacağım doktoruma sorucam bakalımYatmadan önce bir kapak kadar gaviscon al, bende de oluyor yanma direkt kesiyor rahatça uyuyorum canım
Gittin mi doktora canım?Kızlar benim baya koyu bir lekelenmem olmuş. Pedi doldurmuş. Korktum yine niye böyle oldu ki şimdi ne güzel kontrolümü de olmuştum bugün
Evet canım şükür bir şey yokGittin mi doktora canım?
Sor tabi büyük ihtimalle kullanmanda sıkıntı yoktur der ama gene sor tabi.. Eczanede bulabilirsen Gaviscon Double Action olanından alırsın.. pembe şişeliBugün yazacağım doktoruma sorucam bakalım
Tamam canım sağ olSor tabi büyük ihtimalle kullanmanda sıkıntı yoktur der ama gene sor tabi.. Eczanede bulabilirsen Gaviscon Double Action olanından alırsın.. pembe şişeli
Bol bol dinlen canım yatalak gibi de yatma demişti doktorum ayaklarıni havaya kaldir kendine moral ver ben halen düşük iğnesi vurunuyrm napalim başka çaremiz yok dua sabır inşallah yaşamayız bir dahaBenim de ilk gün oldu sonra durdu şükür inşalkah bir daha yaşamamdoktorum istirahat verdi elimden geldiğinde dinleniyorum . umarım bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz
Sertlik mi olması gerekiyormuş? Hiç böyle bir şey duymadım ben.Kızlar yatınca karnınız sert oluyormu benim olmuyor elleyince hissetmiyorum bı sertlik çok korkuyorum ya
Canım büyüyünce o sertlik oluyor. Göbek yumuşak oluyor ama bebek biraz daha sert oluyor. Benim şuan sert meselaKızlar yatınca karnınız sert oluyormu benim olmuyor elleyince hissetmiyorum bı sertlik çok korkuyorum ya
benim doktorum da aynı şeyi söyledi. bir çocuğum var 3.5 yaşında artık dinlenildiğim kadar dinleniyorumBol bol dinlen canım yatalak gibi de yatma demişti doktorum ayaklarıni havaya kaldir kendine moral ver ben halen düşük iğnesi vurunuyrm napalim başka çaremiz yok dua sabır inşallah yaşamayız bir daha
İnşallah canım Allah yardımcın olsun gevmis olsunbenim doktorum da aynı şeyi söyledi. bir çocuğum var 3.5 yaşında artık dinlenildiğim kadar dinleniyorumçok şükür bir daha kanama olmadı o günden sonra inşallaj bir daha olmaz
Kaçıncı haftada oluştu o sertlik canımCanım büyüyünce o sertlik oluyor. Göbek yumuşak oluyor ama bebek biraz daha sert oluyor. Benim şuan sert mesela
Evet oluyomusta bir benmi hissetmiyorum 12+2 yım karnım büyük ama o sertlik yok bazen 6 ayda anca oluyomus diye okudum ne bilim bı kipirdamaya başlasa az rahatlicamdaSertlik mi olması gerekiyormuş? Hiç böyle bir şey duymadım ben.
Herhalde 12 gibiydi ama hatırlamıyorum.Kaçıncı haftada oluştu o sertlik canım
Bende artık hissetmek istiyorumEvet oluyomusta bir benmi hissetmiyorum 12+2 yım karnım büyük ama o sertlik yok bazen 6 ayda anca oluyomus diye okudum ne bilim bı kipirdamaya başlasa az rahatlicamda
Benim hamile kaldığımdan itibaren sertlik vardı hala da var kiloyla alakalı kilolu insanlarda çok belli olmazKaçıncı haftada oluştu o sertlik canım