2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Bugün kontrolüm vardı sabah doktora gittim o yüzden. Hayır kan uyuşmazlığı yok
Kaç haftalıktın canım benim 12. Haftaya kadar her gün lekelenmem oluyordu maksimum 1 saat temiz kalıyordum. 10 gün önce kesildi şükür bir daha da olmadı. Doktor da bir şey bulamıyordu muhtemelen plasenta kaynaklı dedi en son kontrolümde.

Sordum progestan yapıyordur diyor şehir dışına gidicem yarın da bayram sonuna kadar yokum. Keyfim o kadar kaçtı ki. Bu şekilde gidemem yarın sabah erkenden tekrar gidicem doktora
Leke olurken doktorum hep yol tehlikeli diyordu bana bol bol su ve dinlenme demişti. Duphaston ve progestan iğne kullandım 12. Haftaya kadar leke bitince iğnemi kesti duphastona da devam ediyorum verebileceğim maximum ilaç bunlar demişti. Sen bilirsin ama bence de leke varken yola çıkma leke normal bişi değil her zaman düşük tehlikesi diyordu.

10 haftalık canım en son geçen Cuma olmuştu doktora gittim hemen. Bugün de sordu doktorum hatta bir daha olmadı dedim. Saatlerdir dışardaydım eve bir geldim görünce şok oldum.

Canım bayram için gitmemiz gerekiyor. Doktorum biliyor bugün o yüzden kontrole gittim içim rahat etsin gitmeden göreyim diye. Yarın sorarım olmadı ne dicek bakalım

Canım bayram için gitmemiz gerekiyor. Doktorum biliyor bugün o yüzden kontrole gittim içim rahat etsin gitmeden göreyim diye. Yarın sorarım olmadı ne dicek bakalım
Endişelenme, oluyor, benim de çok oluyordu.. bana da doktorum hep dinlen uzan diyordu, cuma tekrar görcem doktorumu ben de yol için soracağım bakalım.. sen bugün dinlen, bişi yapma.. yarın yola çıkmadan önce baksın ona göre hareket et ama herşey yolundadır, merak etme

Şimdi uzandım canım 1 saat dinlenicem sonra yol hazırlıkları başlıyor. İnş bir şey yoktur hala geliyor

Kızlar benim ne yapsam geçmeyen mide yanmam var gece uykudan uyandırıyor o derece.

Benim de öyleydi doktora söyledim iki hafta sonra ilaç yazıcam onun için dedi. Senin haftan benden önde doktorun ilaç verebilir belki canım. Çaresi yok çünkü ben geçiremedim
Gaviscon kullanıyorlarmış canım doktoruma yarın sorup onu aldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…