2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Şehir dışındayız canım. Şimdilik çok yoğun değil akıntı hissedince baktım, kan geliyor korktum tabi. Uzandım bekliyorum

Saolun canımlar evet kırmızı oldu ama fazla gelmedi 5-6 damla gibi devamı olmadı şükür şimdi kahverengiye çevirmiş

Kızlar dün eşimle elimizi karnıma koyduk sanki böyle kalp atışı gibi bişey duyduk bide 2 3 kere oldu çok tuhaf ve mutluluk vericiydi. Normalde hareket falan hissetmiyorum ama öyle bişey hissedince mutlu oldum

Şehir merkezinde de değiliz canım acile gitmek bile sıkıntı şu an. Çok kanamam olursa gidicem mecburen bekliyorum bir şey olmamasını umarak
Canım geçmiş olsun kanama olunca bende evde 2 ampul progestan vurduruyordum aklımda bulunsun benim oturduğum ilçe de merkeze 1 saat o yüzden kanama varken doktor yol tehlikeli diyordu

Kızlar dün eşimle elimizi karnıma koyduk sanki böyle kalp atışı gibi bişey duyduk bide 2 3 kere oldu çok tuhaf ve mutluluk vericiydi. Normalde hareket falan hissetmiyorum ama öyle bişey hissedince mutlu oldum
Benimde oluyor ama damar mı atıyor bebek mi bilemiyorum bazen içimde küçük kıpırtı oluyor gibi çok değişik bir duygu doktor 16 dan önce hissedemezsin demişti bastırınca karnıma sanki hissediyormuşum gibi etrafımdakiler de doktor bilmez bazı bebekler erken kıpırdar diyor

Aminnn evet ya çok endişeliyim yarın muayene var inşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kıpır kıpır hissetsek bı nebze rahatlicaz
İnşaAllah. Bebişlerini göreceksin ne güzel. kıpır kıpırlardı benimkiler 12. Haftada gittim. 6 Temmuz’da da detaylı ultrason istedi perinatoloğa gidicez bakalım

Hanımlar merhaba ben gebelikte 15. Hafta içerisindeyim fetal DNA da bebek sağlıklı ve kız geldi bu zamana kadar kanama da hiç olmadı migde bulantısı da olmadı o yüzden biraz rahat hareket ediyordum fakat 1 haftadır sabahları uyandığımda ayağa kalktığımda bir pedi dolduracak kokusuz renksiz akıntım oluyor başta ciddiye almadım ama şimdi tedirgin olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…