Şehir dışındayız canım. Şimdilik çok yoğun değil akıntı hissedince baktım, kan geliyorCanım geçmiş olsun. Benim 11. Haftadan sonra bitti şükür. Çok bi kanama değildir inşallah. Doktora gittiniz mi? Galiba şehir dışına çıkacaktınız. Olduğunuz şehir şehir hastanesine gidebilirsiniz. Biraz beklersiniz ama ultrason ile bakıyorlat bir şey yapılacaksa yapıyorlar. Kendi hastanenizden uzaksanız bence mantıklı. Proluton vurdurdunuz mu?
Şehir merkezinde de değiliz canım acile gitmek bile sıkıntı şu an. Çok kanamam olursa gidicem mecburen bekliyorum bir şey olmamasını umarakCanım geçmiş olsun ama sakın ol acile git bence önlem alinsin
İnşallah olmaz bir şey canım, dua et dinlen bol su içŞehir dışındayız canım. Şimdilik çok yoğun değil akıntı hissedince baktım, kan geliyorkorktum tabi. Uzandım bekliyorum
Geçmiş olsun canım ben direk hastaneye gidiyorum doktorumu arayıpKızlar kanamam var dualarınıza ihtiyacım varHala kanaması olan var mı aramızda ne yapıyorsunuz kanama olunca
Kırmızı kanama mı oluyor sizinkiŞehir merkezinde de değiliz canım acile gitmek bile sıkıntı şu an. Çok kanamam olursa gidicem mecburen bekliyorum bir şey olmamasını umarak
Geçmiş olsun ayaklarını yükseğe koyup uzan biraz , kalkarken otururken yavaş hareket etmeye çalış inşallah kesilirŞehir dışındayız canım. Şimdilik çok yoğun değil akıntı hissedince baktım, kan geliyorkorktum tabi. Uzandım bekliyorum
Ben varımSabah kalkınca karnı küçülen sonra büyüyen varmıçok tuhaf
Sabah hiç yok gibi öğlen 4aylik sankiBen varımbana öyle gelmiyormuş demek ki
Benim de öyle oluyor ama iki gündür karnım biraz daha büyüdü.Sabah hiç yok gibi öğlen 4aylik sanki
Senin kaç haftalık canımBenim de öyle oluyor ama iki gündür karnım biraz daha büyüdü.
13+1 canım. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşaAllahSenin kaç haftalık canımbenim 12+5 olduk
Canım geçmiş olsun kanama olunca bende evde 2 ampul progestan vurduruyordum aklımda bulunsun benim oturduğum ilçe de merkeze 1 saat o yüzden kanama varken doktor yol tehlikeli diyorduŞehir merkezinde de değiliz canım acile gitmek bile sıkıntı şu an. Çok kanamam olursa gidicem mecburen bekliyorum bir şey olmamasını umarak
BenSabah kalkınca karnı küçülen sonra büyüyen varmıçok tuhaf
Benimde oluyor ama damar mı atıyor bebek mi bilemiyorum bazen içimde küçük kıpırtı oluyor gibi çok değişik bir duygu doktor 16 dan önce hissedemezsin demişti bastırınca karnıma sanki hissediyormuşum gibi etrafımdakiler de doktor bilmez bazı bebekler erken kıpırdar diyorKızlar dün eşimle elimizi karnıma koyduk sanki böyle kalp atışı gibi bişey duyduk bide 2 3 kere oldu çok tuhaf ve mutluluk vericiydi. Normalde hareket falan hissetmiyorum ama öyle bişey hissedince mutlu oldum
Aminnn evet ya çok endişeliyim yarın muayene var inşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kıpır kıpır hissetsek bı nebze rahatlicaz13+1 canım. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin İnşaAllahBir hareketlenseler
İnşaAllah. Bebişlerini göreceksin ne güzel.Aminnn evet ya çok endişeliyim yarın muayene var inşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kıpır kıpır hissetsek bı nebze rahatlicaz