2023 Nisan Ayında Transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba, nerede yaptırdın acaba? Ben de şimdi arayış içindeyim İstanbul’da

Kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı herşey çok şükür iyiydi fetal dna yaptırmamı istedi doktorum, nerede yaptırdınız ve fiyatlar neler? Yazar mısınız? İstanbul Anadolu olursa iyi olur ama Avrupa da olabilir

Neden istedi peki? Her doktor istemiyor diye biliyorum

Evden gelip alıyorlar zaten yada işyerinizden sizin biryere gitmenize gerek kalmıyor isterseniz nice labaratuvarın numarasını veririm normal olanı 400 dolardı biraz daha detaylı olanı 480 dolar

Benim doktorum Acıbadem'de ama burayı verdi. Direk numune yurt dışına gidiyor acıbadem de yapılıyormu bilmiyorum

Kızlar kanamam var dualarınıza ihtiyacım var Hala kanaması olan var mı aramızda ne yapıyorsunuz kanama olunca
Canım geçmiş olsun. Benim 11. Haftadan sonra bitti şükür. Çok bi kanama değildir inşallah. Doktora gittiniz mi? Galiba şehir dışına çıkacaktınız. Olduğunuz şehir şehir hastanesine gidebilirsiniz. Biraz beklersiniz ama ultrason ile bakıyorlat bir şey yapılacaksa yapıyorlar. Kendi hastanenizden uzaksanız bence mantıklı. Proluton vurdurdunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…