Hayırlı kandiller canim. MasaAllah. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin İnsaAllahKızlar kandiliniz mübarek olsun hepiniz duamdasınız sizde bana dua edinbugün 11. Günüm değerim 291 çıktı . 9. Gün 140 dı ben biraz tedirgin oldum az artmış diye . Doktorum süper dedi 24 Nisan kese için randevu verdi
Kızlar pozitif geldi sonucumcok şükür bin şükür
Hoşbuldum öncelikle burası bana iyi geldiMerhaba hoşgeldinizben daha transfer olmadim ama forumda 2bb ile pozitif sonuç alan birini okumuştum. Sizin de pozitiftir inşallah
Tebrik ederim canim benim cok sevindim Saglikla ilerlesn insallah sımsıkı tutunsun bebisin
Maşallah bebişlere inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana benimkinden daha kaliteli embriyolar rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahCanım benim de çift embriyo transferi oldu ikisi de 5. Gün ama biri 3AA diğeri 3AB idi iyimidir kötümüdür bilmiyorum hatta dur resimlerini de koyayım
Canım hiç stres olma çünkü bu topiklerde idrar da negatif i görüp koşa koşa kan vermeye gidip kanda pozıtıf ı gören bir üye hatırlıyorum yani tabi insan üzülüyor ama kanda hala pozıtıf ı görme ihtimalin var
Canım geç tutunma olabilir benimde ilk tüp bebekte idrarda negatif kanda pozitifti benimde ilk deneme 3.gün embriyosu idi.İnşallah geç tutunmadirBen bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef 3. Gün embryosum bugün 10.gun olsa çıkardı bence
Maşallah sağlıkla büyüsün artışların olsun inşallah
Hadi hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsünlerKızlar pozitif geldi sonucumcok şükür bin şükür
Cok teşekkür ederim insallahHadi hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsünler
Cok sukur guzel haber cok sevindimKızlar pozitif geldi sonucumcok şükür bin şükür
Cok teşekkürler Allah razı olsun.Cok sukur guzel haber cok sevindimsaglikla ilerlesin insallah sıkıca tutunsun bebis
Insallahhhhhhh insallahh tüm bekleyen arkadaslarima hayirli haberler almak nasip olsun.Hayırlı olsun canim. Sağlıcakla ilerler insaAllah kucağı da alırsın
Çok sevindim inşallah böyle devam ederKızlar pozitif geldi sonucumcok şükür bin şükür
Bakalım kısmet 19 unda kan vermeye gideceğim bahçeliye biz eşimle devam ederiz olana kadar diye konuştuk sende üzülme vardır bi hayır olmadıysa biz olmasi icin herseyi yapalımBende yaptım bende de cikmadi canim
Ayy inşallah öyledir Rabbım önce ağlatıp sonra güldürsün inşallah sabahtan beri gözyaşım kuruduCanım geç tutunma olabilir benimde ilk tüp bebekte idrarda negatif kanda pozitifti benimde ilk deneme 3.gün embriyosu idi.İnşallah geç tutunmadir
Canım hayırlı uğurlu olsun değerin kaç geldiKızlar pozitif geldi sonucumcok şükür bin şükür
Sizin çift embriyo muydu acabaHayır benimde lekelenmem olmadı şükür ama pozitif
Benim çift embriyo transfer oldum ama bence tek tuttu bende çünkü benim değerim tek tutmuş gibiSizin çift embriyo muydu acaba