Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı kandiller canim. MasaAllah. Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin İnsaAllah

Canım benim de çift embriyo transferi oldu ikisi de 5. Gün ama biri 3AA diğeri 3AB idi iyimidir kötümüdür bilmiyorum hatta dur resimlerini de koyayım
Maşallah bebişlere inşallah sıkı sıkı tutunurlar sana benimkinden daha kaliteli embriyolar rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef 3. Gün embryosum bugün 10.gun olsa çıkardı bence
Canım geç tutunma olabilir benimde ilk tüp bebekte idrarda negatif kanda pozitifti benimde ilk deneme 3.gün embriyosu idi.İnşallah geç tutunmadir

Kizlar hayalet çizgiyi görmustum ya dün sabah. Bugün komple göğüs ağrım falan geçti sadcee aşırı şiddetli bir baş ağrım var ve artık midemi bulandırıyor. 9. Günüm bugün sizde testi tekrarliyim mi ? Endişelendim biraz

Canım geç tutunma olabilir benimde ilk tüp bebekte idrarda negatif kanda pozitifti benimde ilk deneme 3.gün embriyosu idi.İnşallah geç tutunmadir
Ayy inşallah öyledir Rabbım önce ağlatıp sonra güldürsün inşallah sabahtan beri gözyaşım kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…