Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar iyi akşamlar, ben günde 3 defa progestan fitili kullanıyorum . Bugün çok hareketli bir gündü öğlen fitili kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum saat de geç doktoruma soramadım akşam 2 tane koysam mı napsam
Bir sorun olacağını zannetmiyorum canım. Bende günde 4 defa kullanıyorum.

Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef 3. Gün embryosum bugün 10.gun olsa çıkardı bence 🥺
Canım hiç stres olma çünkü bu topiklerde idrar da negatif i görüp koşa koşa kan vermeye gidip kanda pozıtıf ı gören bir üye hatırlıyorum yani tabi insan üzülüyor ama kanda hala pozıtıf ı görme ihtimalin var

Canım hiç stres olma çünkü bu topiklerde idrar da negatif i görüp koşa koşa kan vermeye gidip kanda pozıtıf ı gören bir üye hatırlıyorum yani tabi insan üzülüyor ama kanda hala pozıtıf ı görme ihtimalin var
Şimdi günümü bekleyeceğim test için ama çok üzüldüm tek çizgi görünce 🥺şuan tek umudum 3.gun embriyosu geç çıkar umudu

20230417_075551.jpg
kizlaaarrr gunayydinnn 🤰😍

Kizlar hayalet çizgiyi gördükten sonra bugün transferimin 9. Günü regl e 3 gün kaldı ve tamamen göğüs ağrılarım geçti. Bir test daha alıp yapsam mı sizce endişelendim biraz acikcasi

Kızlar kandiliniz mübarek olsun hepiniz duamdasınız sizde bana dua edin 🤍 bugün 11. Günüm değerim 291 çıktı . 9. Gün 140 dı ben biraz tedirgin oldum az artmış diye . Doktorum süper dedi 24 Nisan kese için randevu verdi

X