Bende çift embriyo oldum belirtilerin var mı ben hiç bi şey hissetmiyorum 4. Günüm bugünBenim çift embriyo transfer oldum ama bence tek tuttu bende çünkü benim değerim tek tutmuş gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çift embriyo oldum belirtilerin var mı ben hiç bi şey hissetmiyorum 4. Günüm bugünBenim çift embriyo transfer oldum ama bence tek tuttu bende çünkü benim değerim tek tutmuş gibi
Yani vardı belirtilerim ama ilaçlardan da olabilir bu belirtiler.Bende çift embriyo oldum belirtilerin var mı ben hiç bi şey hissetmiyorum 4. Günüm bugün
Ay cok sagol canımCanım hayırlı uğurlu olsun değerin kaç geldi
Ayy maşşalah artık katlanır hiç merak etme benim de 9. Günde 100 gelmiştiAy cok sagol canım
Tek embriyo, transferin 9.gununde 150 geldi.
Ayy maşşalah artık katlanır hiç merak etme benim de 9. Günde 100 gelmişti
Bende belirtiler 7. Günde başladı ilk günler bişey yoktu umutsuzdum hatta ama pozitif oldu şükürBende çift embriyo oldum belirtilerin var mı ben hiç bi şey hissetmiyorum 4. Günüm bugün
Aminnn saglikla tutunsun insallaaahhh tesekkur ederimmTebrik ederim canim benim cok sevindim Saglikla ilerlesn insallah sımsıkı tutunsun bebisin Benimde bugün oldu trasnferm bizede mutu haberler vermek nasip olur insallah
Aminnn cok tesekkur ederimm insallahhMaşallah sağlıkla büyüsün artışların olsun inşallah çok sevindim
Aa çok üzüldüm. Olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah. Kaç çıktı sonucunArkadaşlar benim transferim iptal oldu progesteron değerim düşük çıktı çok iptal etti doktor çok moralim bozuldu hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
4.98Aa çok üzüldüm. Olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah. Kaç çıktı sonucun
Kaç olması gerekiyor
10 üzeri olması gerekiyormuş riske atamam dedi doktorKaç olması gerekiyor
Aaa çok şaşırdım benim 0,400 dü10 üzeri olması gerekiyormuş riske atamam dedi doktor
Bu transferden bir gün önce yapılan değer değil canım adetin 12. Günü verilen değer. Bide transferden bir gün önce baktılar bana da 40 çıkmıştı.Aaa çok şaşırdım benim 0,400 dü
Olsun belki tutmayacaktı bu sefer daha iyi tutacak yükselince. Hangi ilaçları vermişti progestan olarak. Bana hem iğne hem fitil vermişlerdi. 40 dan yüksek çıkmıştı progestanım.10 üzeri olması gerekiyormuş riske atamam dedi doktor
Sadece fitil vardı sabah akşamOlsun belki tutmayacaktı bu sefer daha iyi tutacak yükselince. Hangi ilaçları vermişti progestan olarak. Bana hem iğne hem fitil vermişlerdi. 40 dan yüksek çıkmıştı progestanım.
Belki gelecek ay başka ilaçlarda verir o zaman daha çok artar.Sadece fitil vardı sabah akşam
Öyle vardır bir hayir diyip geçiyorum bir ay daha beklicezBelki gelecek ay başka ilaçlarda verir o zaman daha çok artar.