Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar benim transferim iptal oldu progesteron değerim düşük çıktı çok iptal etti doktor çok moralim bozuldu hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar benim transferim iptal oldu progesteron değerim düşük çıktı çok iptal etti doktor çok moralim bozuldu hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Aa çok üzüldüm. Olsun canım geç olsun güç olmasın inşallah. Kaç çıktı sonucun

10 üzeri olması gerekiyormuş riske atamam dedi doktor
Olsun belki tutmayacaktı bu sefer daha iyi tutacak yükselince. Hangi ilaçları vermişti progestan olarak. Bana hem iğne hem fitil vermişlerdi. 40 dan yüksek çıkmıştı progestanım.

Selam kızlar öncelikle yeni gebelik haberi alanlara hayırlı olsun sağlıkla artsın değerleri inşallah ben de bugün minislerimi aldım da geldim çok şükür
2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc imiş inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar test tarihim 29 nisan inşallah güzel haberler almak ve vermek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…