Merhaba 11 nisanda transfer oldum 3. Gün 8hücreli embriyoydu test yaptırmak için çok mu erken sizce yaşım 32
Dinlicem sizi valaErken. Yapmayın bence. Kendinizi strese sokmayın boş yere.
Insallah tutunmuştur meleğiniz
Oyalanacak birşeyler edinin kendinize. Biliyorum sabretmesi cok zor ama az sabredin
Canım benim 7 nisan 3. Gün embriyo su canımCanim senin 5.gun embriyosu degilmiydi. Ben tabloya öyle yazmışım.Transfer tarihinde 7 nisan dimi.
Ben neden öyle yazmışım ki. Karıştırdım galiba.Canım benim 7 nisan 3. Gün embriyo su canım
Ben bile karıştırmış olabilirim ilk yazdığımdaBen neden öyle yazmışım ki. Karıştırdım galiba.
Hayır benimde lekelenmem olmadı şükür ama pozitifBende lekelenme olmadı bu olumsuz sonuç demek mi oluyor arkadaşlar bugün transferden sonraki 5. Günüm.
Benim 6. Gün lekelenmem oldu daha çok erken 8. Gün 9. Gün lekelenme gören de var. Hiç lekelenme görmeyip pozıtıf gören de varBende lekelenme olmadı bu olumsuz sonuç demek mi oluyor arkadaşlar bugün transferden sonraki 5. Günüm.
Ooo Fenerbahçeli güzel arkadaşımKızlar dün transferim oldu dualarınızı bekliyorum inşallah allah nasip eder pozitifi görürüm
Off hemde çok erkenMerhaba 11 nisanda transfer oldum 3. Gün 8hücreli embriyoydu test yaptırmak için çok mu erken sizce yaşım 32
Canım bizde tüp tıkanıklığı vardı kapatırdık iltaplanmadan liv hospital ulusta tedavi görüyorum yaş 32 mayısta 33 olcamOoo Fenerbahçeli güzel arkadaşımhayırı uğurlu olsun futboldaşım hangi merkezde tedavi oluyorsunuz sizde sorun ne idi birde yaş kaç
Ben bir kere aynı şekilde başka bir ilacı unutmuştum yani kullandım mı kullanmadım mı hatırlamadım akşam da fazladan kullansam mı diye hemşireye sordum oda kullanmasınız da olur demişti bana ama benim sorduğum ilaç prograf ilacı İçin di hemşire o prograf ilacın bazen bir doz bazen 3 doz şeklinde verdikleri olduğu İçin önemsenmedi ama senin bahsettiğin progestan fitil önemli yani ben tranfer günü bile transferden hemen sonra almasam olur mu demiştim hayır alın dediHanımlar iyi akşamlar, ben günde 3 defa progestan fitili kullanıyorum . Bugün çok hareketli bir gündü öğlen fitili kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum saat de geç doktoruma soramadım akşam 2 tane koysam mı napsam
Of ne yapsam şuan hiç bilemedim stres de oldumBen bir kere aynı şekilde başka bir ilacı unutmuştum yani kullandım mı kullanmadım mı hatırlamadım akşam da fazladan kullansam mı diye hemşireye sordum oda kullanmasınız da olur demişti bana ama benim sorduğum ilaç prograf ilacı İçin di hemşire o prograf ilacın bazen bir doz bazen 3 doz şeklinde verdikleri olduğu İçin önemsenmedi ama senin bahsettiğin progestan fitil önemli yani ben tranfer günü bile transferden hemen sonra almasam olur mu demiştim hayır alın dedi
Tüp bebek hemşiresiyim diye bi başlık vardı oraya yazsanaOf ne yapsam şuan hiç bilemedim stres de oldum
Sana Birşey söyleyeyim mi farklı hocalardan ama aynı merkezde tranfer olduk dimi biz bana da progestan fitil veriliyor ama günde 4 adet olacak şekilde yani sen şimdi kullansan ya 3. Yü kullanacaksın yada 4. Yü ikisi nin de zararı olmaz çünkü bende günlük 4 adet kullanıyorumHanımlar iyi akşamlar, ben günde 3 defa progestan fitili kullanıyorum . Bugün çok hareketli bir gündü öğlen fitili kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum saat de geç doktoruma soramadım akşam 2 tane koysam mı napsam
Kan testimi erken yaptığım için strese girdim boş yere. Doktorumun söylediği tarihte yapacağım Kan testini. İlaçlarımı aldatmadım düzenli kullanıyorum. Kan sonucumu paylaşırım sizinle.Elseko canim kan değerin yükseldi mi? Merak ettim.ilaclara devam etmiştin dimi.