Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar iyi akşamlar, ben günde 3 defa progestan fitili kullanıyorum . Bugün çok hareketli bir gündü öğlen fitili kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum saat de geç doktoruma soramadım akşam 2 tane koysam mı napsam

Ben bir kere aynı şekilde başka bir ilacı unutmuştum yani kullandım mı kullanmadım mı hatırlamadım akşam da fazladan kullansam mı diye hemşireye sordum oda kullanmasınız da olur demişti bana ama benim sorduğum ilaç prograf ilacı İçin di hemşire o prograf ilacın bazen bir doz bazen 3 doz şeklinde verdikleri olduğu İçin önemsenmedi ama senin bahsettiğin progestan fitil önemli yani ben tranfer günü bile transferden hemen sonra almasam olur mu demiştim hayır alın dedi

Of ne yapsam şuan hiç bilemedim stres de oldum

Sana Birşey söyleyeyim mi farklı hocalardan ama aynı merkezde tranfer olduk dimi biz bana da progestan fitil veriliyor ama günde 4 adet olacak şekilde yani sen şimdi kullansan ya 3. Yü kullanacaksın yada 4. Yü ikisi nin de zararı olmaz çünkü bende günlük 4 adet kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…