- 3 Ocak 2013
- 555
- 578
Demekki hayırlı olan zaman bu değilmiş canım. Kendini hazırladığın için çok üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama sonrasında herşey çok daha güzel olacak inşallahArkadaşlar benim transferim iptal olduprogesteron değerim düşük çıktı çok iptal etti doktor çok moralim bozuldu hepinizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Canim transferin bugundu seninde dimi oldumu hayirlisiylaRica ederim ne demekinşallah sende de ise yarar
Evet canım oldu çok şükürCanim transferin bugundu seninde dimi oldumu hayirlisiyla
Amin inşaallah hepimizinDemekki hayırlı olan zaman bu değilmiş canım. Kendini hazırladığın için çok üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama sonrasında herşey çok daha güzel olacak inşallahRabbim gönlüne ferahlık versin
Kaçıncı gün embriyosu bide sizde transfer sonrası leke olmuş muydu?Ay cok sagol canım
Tek embriyo, transferin 9.gununde 150 geldi.
Merhaba kaçıncı gün embriyosuydu ve ne zaman transfer olmustunuz bide transfer sonrası leke olmuş muydu sizde?Aminnn cok tesekkur ederimm insallahh
Tek sorun yumurta rezervim düşük olmasıydı diye biliyorum. Acıbadem Ataşehirde Cem Demirel de tedavi oldum.Off hemde çok erkensiz hangi merkezde tedavi oluyorsunuz sorun ne idi
Bence idrar testi ile uğraşmayın gidin kan verin. Endişelenmeyin bence. Kan testi istediğiniz kadar koyulaşmamış olabilir. Yada idrara geç geçiypr zaten. O yüzden kan yapın benceKizlar hayalet çizgiyi gördükten sonra bugün transferimin 9. Günü regl e 3 gün kaldı ve tamamen göğüs ağrılarım geçti. Bir test daha alıp yapsam mı sizce endişelendim biraz acikcasi
Tedaviniz hayırlı olsunMerhaba. Beni de ekler misiniz? Yaş 43
Dondurulmuş 5.gün embriyosu, 14 Nisan transfer tarihi.
Teşekkür ederim. HepimizeTedaviniz hayırlı olsunhayırlı güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Bende yumurta rezervi düşük tüpler yok polipler miyomlar vardı bende Acıbadem Kozyatağı şubesinde tedavi gördüm Cem fıçıcıoğlundaTek sorun yumurta rezervim düşük olmasıydı diye biliyorum. Acıbadem Ataşehirde Cem Demirel de tedavi oldum.
5.gün embriyosuydu.. Yok leke olmadi bende. Sürekli adet olacakmisim gibi kramplar alt karin agrilari yaşadım. Uykudan uyandıracak kadar. Olmayacak galiba dıye düşünürken pozitif geldiKaçıncı gün embriyosu bide sizde transfer sonrası leke olmuş muydu?
Hayırlı haberlerle gelin inşallahMerhaba. Beni de ekler misiniz? Yaş 43
Dondurulmuş 5.gün embriyosu, 14 Nisan transfer tarihi.
Benimde yumurta rezervim düşük. 2020 yilinda 1 yumurta elde edildi zar zor.,opu günümde covid oldum o iptal edildi. O gündür bu gündür bekliyorum yumurta cikacak diye onca igneye cevap vermiyordum. Bu sürpriz ve altim yumurtamdi.Tek sorun yumurta rezervim düşük olmasıydı diye biliyorum. Acıbadem Ataşehirde Cem Demirel de tedavi oldum.
Bekliyim o zaman zaten bir gün önceden yapmama izin verdi doktor. Baya regl belirtilerim var artık ama hayırlısı inşallahBence idrar testi ile uğraşmayın gidin kan verin. Endişelenmeyin bence. Kan testi istediğiniz kadar koyulaşmamış olabilir. Yada idrara geç geçiypr zaten. O yüzden kan yapın bence
Evet benimde bugündü çok şükür oldu güzel haberler almak nasip olsun inşallahEvet canım oldu çok şükürsenin de bugundu demi?
Hayırlı olsun Aminnn inşallahEvet benimde bugündü çok şükür oldu güzel haberler almak nasip olsun inşallah
12 gün sonra benim 3.gün embriyosu sizinki nezamanHayırlı olsun Aminnn inşallahsizin test tarihiniz ne zaman?
Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar annelerine minnoslarSelam kızlar öncelikle yeni gebelik haberi alanlara hayırlı olsun sağlıkla artsın değerleri inşallahben de bugün minislerimi aldım da geldim çok şükür
2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc imişinşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar test tarihim 29 nisan inşallah güzel haberler almak ve vermek nasip olur