Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sorun olacağını zannetmiyorum canım. Bende günde 4 defa kullanıyorum.

Ben bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef 3. Gün embryosum bugün 10.gun olsa çıkardı bence
Canım hiç stres olma çünkü bu topiklerde idrar da negatif i görüp koşa koşa kan vermeye gidip kanda pozıtıf ı gören bir üye hatırlıyorum yani tabi insan üzülüyor ama kanda hala pozıtıf ı görme ihtimalin var

Şimdi günümü bekleyeceğim test için ama çok üzüldüm tek çizgi görünce şuan tek umudum 3.gun embriyosu geç çıkar umudu

Kizlar hayalet çizgiyi gördükten sonra bugün transferimin 9. Günü regl e 3 gün kaldı ve tamamen göğüs ağrılarım geçti. Bir test daha alıp yapsam mı sizce endişelendim biraz acikcasi

Kızlar kandiliniz mübarek olsun hepiniz duamdasınız sizde bana dua edin bugün 11. Günüm değerim 291 çıktı . 9. Gün 140 dı ben biraz tedirgin oldum az artmış diye . Doktorum süper dedi 24 Nisan kese için randevu verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…