Bir sorun olacağını zannetmiyorum canım. Bende günde 4 defa kullanıyorum.Hanımlar iyi akşamlar, ben günde 3 defa progestan fitili kullanıyorum . Bugün çok hareketli bir gündü öğlen fitili kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum saat de geç doktoruma soramadım akşam 2 tane koysam mı napsam
Canım hiç stres olma çünkü bu topiklerde idrar da negatif i görüp koşa koşa kan vermeye gidip kanda pozıtıf ı gören bir üye hatırlıyorum yani tabi insan üzülüyor ama kanda hala pozıtıf ı görme ihtimalin varBen bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef 3. Gün embryosum bugün 10.gun olsa çıkardı bence
Şimdi günümü bekleyeceğim test için ama çok üzüldüm tek çizgi görünceCanım hiç stres olma çünkü bu topiklerde idrar da negatif i görüp koşa koşa kan vermeye gidip kanda pozıtıf ı gören bir üye hatırlıyorum yani tabi insan üzülüyor ama kanda hala pozıtıf ı görme ihtimalin var
Ayyyy ne kadar güzel günaydın mesajı bu maşallah canım maşallah bebişin hayırlısı ile gelsin inşallah
Aminnnn yarin da gebelik testi yapcam 20sinde kan vermeye gidecegimAyyyy ne kadar güzel günaydın mesajı bu maşallah canım maşallah bebişin hayırlısı ile gelsin inşallah
Guzelce artis olsun insallaahhBende hastanedeyim cuma günü kan vermiştim doktorum bugün istediği için bugün vericem cuma günkü sonucu dememistim dua edin kızlar inşallah güzel bir şekilde artış olmuştur kanımda
Ayy ne guzell darısı başımıza inşallah
Ayyy ne guzellll darısı başımıza inşallah....
Aminnnn saglikla insallahhhAyyy ne guzellll darısı başımıza inşallah....
Ayyy bu nasıl belirgin bir çizgi hayırlı uğurlu olsun maşşalah nasıl tutmuş öyle
Bende yaptım bende de cikmadi canimBen bu sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef 3. Gün embryosum bugün 10.gun olsa çıkardı bence
Ay çok mutlu oldum
Vallahi doktorum ikisini de tutturdu galiba ya hem de ilk seferdeAyyy bu nasıl belirgin bir çizgi hayırlı uğurlu olsun maşşalah nasıl tutmuş öyle
masaAllah canim. Rabbim sağlıcakla ilerlemesini de nasip etsin İnsaAllah. Seninde 3.gun embriyosu dimi 10 nisan transfer olmustun.