Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım daha yapmam ya öyle bir anda yaptım belki 8. Gün felan yaparım

Canım ben de göremedim ama belki fotoğraftan görünmüyordur. Bir de daha çok erken kana bile geçmemiştir ki değil idrarda görünsün
Doğru diyorsun canim ben görmek istediğim gibi görüyorum işte Arkadaşlarım geldi onlar da dedi. Çok hafif çizi ele aldığım da uzaktan baktığımda biraz belli oluyor. Hayırlısı artık canim. Allah nasip ederse olacak insaAllah

Selam kızlar. Bende bugün transfer oldum 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah ikiside sana tutunur nerde transfer oldun yaş kaç bu arada birde kaçıncı deneme

Selam kızlar. Bende bugün transfer oldum 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Geçmiş olsun canim. Gözün aydın insaAllah sıkıca tutunurlar sana.

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah ikiside sana tutunur nerde transfer oldun yaş kaç bu arada birde kaçıncı deneme
İnşallah çok teşekkür ederim GOP Yeni yüzyıl Hastanesi'nde transfer oldum. 32 yaşındayım 2. denemem ilki taze transferdi 3. gündü o da ama olmadı. Senin kaçıncı denemen?

İğneler bende de çok yan etki yaptı. Sürekli karın ve kasık ağrısı. 2 gündür de sivilce çıktı mide yanmam da var. Şişlikten bahsetmek bile istemiyorum ama güzel sonuçlar alırsam bunların hiç bir önemi kalmayacak inşaAllah kuzularım için deyip sabrediyorum

Fitil istedim doktordan ama iğne daha etkili dedi. 4 gündür vurguluyorum oturamıyorum resmen ama dediğin gibi inşallah bu uğraşlarımıza değer rabbim nasip etsin ikisini birden, biri olmazsa diğeri olsun inşallah

Merhabalar, bende buralarda yeni üyeyim. 21 martta yumurta toplama işlemim yapıldı. Transferim de 19 nisan hayırlısıyla. İlk deneme olacak. Süreç konusunda biraz heyecanlıyım. Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah.

Bende hem iğne hem fitil var. Amin inşaAllah cumartesi test günüm vakit geçmek bilmiyor

Hayırlı olsun tedavin canim. Hepimizin Allah emeklerini boşa cikartmasin insaAllah. Bunlar tatlı heyecanlar. Kaçıncı gün embriyosu ve yaş kaç seni de ekliyeyim topigimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…