Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burnumun üstünde sivilce çıktı hafifte bacaklarım ağrıyo onun haricinde belirti yok
Benim sabahları adet olacakmış gibi ağrım oluyor ilk zamanlar batma oluyordu ama şimdi yok bende de bi tane sivilce çıkmış göğüs hassasiyeti var ayakta durunca bacaklarım ağrıyor ama bunların hepsini adet zamnıda yaşıyorum ve 14ü adet günüm

Benim sabahları adet olacakmış gibi ağrım oluyor ilk zamanlar batma oluyordu ama şimdi yok bende de bi tane sivilce çıkmış göğüs hassasiyeti var ayakta durunca bacaklarım ağrıyor ama bunların hepsini adet zamnıda yaşıyorum ve 14ü adet günüm
Bende de ilk günler batma oldu hemen geçti aşırı gaz çıkarıyorum ben

Kızlar bişey sorucam adet belirtisi olarak bugün yüzümde 1 tane sivilce çıktı bide bugün normalde adet günüm eğer transfer gününü saymaysak 5.günüm acaba tutmadı mı diye çok endişeliyim hiç bir belirti de yok bende sizce bu normal mi yoksa gerçekten de kendimi tamamen kötüye hazırlamam mı lazım 😢
Seninle aynı gidiyoruz benim de bugün sivilce çıkmış dün aşırı tatlı isteği vardı regl günüm yaklaşıyor tüm belirtileri yaşıyorum . Biraz umutsuzluk kaplıyor içimi ama dua edelim canım Rabbimden ümit kesilmez inşallah

Yaaa kızlar bişey soracağım bu kullandığımız fitiller sizde de çamaşıra su gibi akıyor mu ? Ben de acayip akıyor.

Yaaa kızlar bişey soracağım bu kullandığımız fitiller sizde de çamaşıra su gibi akıyor mu ? Ben de acayip akıyor.
Benimde öyle canım ilk zamanlar daha azdı sanki şu an daha çok ıslatıyor gibi bide kokusu sanki tuhaf gibi geliyor bana

Kızlar bugün transfer günüm hariç 3 günüm. Baş dönmem aşırı var bugün. Dayanamadım test yaptım. Sanki hayali var gibi

Eklentiler

• IMG20230411171405.jpg
    IMG20230411171405.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bugün transfer günüm hariç 3 günüm. Baş dönmem aşırı var bugün. Dayanamadım test yaptım. Sanki hayali var gibi
Daha 3. Güneem belli olmaz ki canım, var gibi durmuyor ama bilmiyorum

Kızlar merhaba aralık ayında embriyoları dondurdum toplam 6 tane nisan 19 unda transferim var. ve ben sigara kullanan biriyim transfer öncesi bırakırım dedim. sonra bir yazı okudum 2 ay öncesinden bırakın diyor. cok üzüldüm direkt sigarayı attım. gecmi kaldım transfere kadar içip transfer zamanı bırakan varmı?
Öncesinde için hatta sonrasindada çünkü sigara içenler bilir strese sokuyor ve doktorum abartmamak şartıyla içebilirsin çünkü şuan senin ilk önceliğin stres yaşamaman demişti 🙈

Canım çok erken bence baş dönmen ilaçlardan da olabilir ben fotoğraftan göremedim belki canlı görünüyordur ama bu seni daha çok strese sokar kendine bunu yapma

Canım solda hayali bir çizgi var ama İnan ben 3 transferim de de direk kan verdim ben testler de uzman değilim hayali çizgi ne oluyor bilmiyorum 🥰

Burada doktor bir üye 3. Günden başladı test yapmaya 5. Gün kan verdi 6.34 çıktı kandı gün gün kanı ile takip etti bende o doktor üyeye güvenip 7. Gün kan verdim 🥰🥰 için rahat edecekse gün gün kaset test yap Birgün hayalet çizgi yavaş yavaş netleşmeye başlat

Öncesinde için hatta sonrasindada çünkü sigara içenler bilir strese sokuyor ve doktorum abartmamak şartıyla içebilirsin çünkü şuan senin ilk önceliğin stres yaşamaman demişti 🙈
Stres hayatımın rutin bir değeri o olmadan nasıl olur hiç bilmiyorum

Canım çok erken bence baş dönmen ilaçlardan da olabilir ben fotoğraftan göremedim belki canlı görünüyordur ama bu seni daha çok strese sokar kendine bunu yapma
Tansiyonum çok düştü bugün 8 4 bayilacaktim nerdeyse canim. Bir an gaza geldim yaptım. Çok erken zaten.

X