Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hem iğne hem fitil var. Amin inşaAllah ☺️ cumartesi test günüm vakit geçmek bilmiyor
Evet geçmiyor gerçekten ama bu sefer daha rahatım stresim yok. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Olacak gözüyle bakıp olmayıncs çok üzülüyor insan. 🤦🏻‍♀️ Stres yapma sende rahat olur elbet geliyor zaman

İnşallah çok teşekkür ederim 😊 🙏🏻🙏🏻 GOP Yeni yüzyıl Hastanesi'nde transfer oldum. 32 yaşındayım 2. denemem 🙈 ilki taze transferdi 3. gündü o da ama olmadı. 🤷🏻‍♀️ Senin kaçıncı denemen?
Benim de yaşım 34 🥺 benimde 3. Denemem yarın kan vereceğim işte 1 yılda 2 opu 3 trander oldu 🥺 hayırlısı inşallah bu sefer hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah 🙏

Evet geçmiyor gerçekten ama bu sefer daha rahatım stresim yok. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Olacak gözüyle bakıp olmayıncs çok üzülüyor insan. 🤦🏻‍♀️ Stres yapma sende rahat olur elbet geliyor zaman
Haklısın ama elimde değil. Bende hayırlısı diye dua edip bekliyorum ama istemeden stres yapıyorum. Güzel düşünelim güzel olsun herşey 🥰

Benim de yaşım 34 🥺 benimde 3. Denemem yarın kan vereceğim işte 1 yılda 2 opu 3 trander oldu 🥺 hayırlısı inşallah bu sefer hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah 🙏
İnşallah tutunmuşlardır 🙏🏻 sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🏻 zamanı değilmiş demekki. Bu sefere nasiptir inşallah 😊

Doğru diyorsun canim ben görmek istediğim gibi görüyorum işte 🥰Arkadaşlarım geldi onlar da dedi. Çok hafif çizi ele aldığım da uzaktan baktığımda biraz belli oluyor. Hayırlısı artık canim. Allah nasip ederse olacak insaAllah🤲
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin 🤲 3 gün sonra bidaha dene istersen

Dondurulmuş canim. Bende iki arkadaşım da gördü. Fakat çok erken tahlil için. Eczaneye gittim. İlaclarim bitmişti. Gitmisken de gebelik testi aldım 3 tane bir tane yapayım dedim. Gaza geldim😀
Vallahi erken evet ama var gibi yani bilemedim

X