Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağol canım bir gaza geldim paketi attım umarım zorlanmam. zaten ilaçlar beni yeterince zorluyor bir sürü ilaç midemi kalır o ilaçlarla

Kan vermeye gidiyorum sadece o da devletin acılı cuma kadın doğuma randuvu aldım en azından muane eder yorum yapar inşallah kese için en az 1500 olması lazim beta nin
Ben geçen sene boş gebelik yaşamıştım. Benim kesem vardı. Küçüktü ama vajinadan görünüyordu ve heta hcg hiç düzenli artmamıştı bence baktırabilirsin

İnşallah kızlar dua edin bende de sivilce hariç bir belirti yok

Kan vermeye gidiyorum sadece o da devletin acılı cuma kadın doğuma randuvu aldım en azından muane eder yorum yapar inşallah kese için en az 1500 olması lazim beta nin
bu sekılde olup sağlıklı ılerleyende var canımm,
bolca dua et , Rabbım hayırlısını versın herseyin

450lerdeydi hatta ilk deneme acemilik olduğundan ikizmi acaba dedik ama değilmiş 1 tanesi tutunmuş kod metre varsa hiçbirşey arama kısacası inşallah seninde güzel.sonuçlarını alırız duaların seninle
Tamam canım benim de öyledir inşallah

Ben geçen sene boş gebelik yaşamıştım. Benim kesem vardı. Küçüktü ama vajinadan görünüyordu ve heta hcg hiç düzenli artmamıştı bence baktırabilirsin
Ya bben hiç gebelik yaşamadım tecrübe sahibi değilim ilk yıl kendilinden hamile kaldım 3 aylık düşük yaptım onuda 7 haftalıkken öğrendim kese bebek vardı

Ya bben hiç gebelik yaşamadım tecrübe sahibi değilim ilk yıl kendilinden hamile kaldım 3 aylık düşük yaptım onuda 7 haftalıkken öğrendim kese bebek vardı
Ee hamile kalmışsın ama düşmüş demekki gebelik yaşamışsın. Bende geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım.

Ee hamile kalmışsın ama düşmüş demekki gebelik yaşamışsın. Bende geçen sene kürtaj olmak zorunda kaldım.
5 yıl önce canım o sonra adet olmaya başladım 4 yıldır hep ilaçla adet oluyorum ve yumurta kalitesi kötü oyuzden olmamış dedi doktorum şimdi de. Embriyom da kaliteli değildi değerlerim de. Orta ne olacak bilmiyorum artık ya

Hayırlısı olsun canım inşallah her şey gönlünce olur

Kızlar bişey sorucam adet belirtisi olarak bugün yüzümde 1 tane sivilce çıktı bide bugün normalde adet günüm eğer transfer gününü saymaysak 5.günüm acaba tutmadı mı diye çok endişeliyim hiç bir belirti de yok bende sizce bu normal mi yoksa gerçekten de kendimi tamamen kötüye hazırlamam mı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…