Gebeliğe Hazırlık 2023 nisan ayında transfer olacaklar haydi sonuçlarımızı birlikte görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hem iğne hem fitil var. Amin inşaAllah cumartesi test günüm vakit geçmek bilmiyor
Evet geçmiyor gerçekten ama bu sefer daha rahatım stresim yok. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Olacak gözüyle bakıp olmayıncs çok üzülüyor insan. Stres yapma sende rahat olur elbet geliyor zaman

İnşallah çok teşekkür ederim GOP Yeni yüzyıl Hastanesi'nde transfer oldum. 32 yaşındayım 2. denemem ilki taze transferdi 3. gündü o da ama olmadı. Senin kaçıncı denemen?
Benim de yaşım 34 benimde 3. Denemem yarın kan vereceğim işte 1 yılda 2 opu 3 trander oldu hayırlısı inşallah bu sefer hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah

Evet geçmiyor gerçekten ama bu sefer daha rahatım stresim yok. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Olacak gözüyle bakıp olmayıncs çok üzülüyor insan. Stres yapma sende rahat olur elbet geliyor zaman
Haklısın ama elimde değil. Bende hayırlısı diye dua edip bekliyorum ama istemeden stres yapıyorum. Güzel düşünelim güzel olsun herşey

Benim de yaşım 34 benimde 3. Denemem yarın kan vereceğim işte 1 yılda 2 opu 3 trander oldu hayırlısı inşallah bu sefer hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah
İnşallah tutunmuşlardır sağlıcakla kucağına alırsın zamanı değilmiş demekki. Bu sefere nasiptir inşallah

Kızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğim çok heyecanlıyım
Geçmiş olsun canim. İnsaAllah senin de güzel sonuçların olur. Bu heyecanlar bizi alıp götürecek sonunda

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin 3 gün sonra bidaha dene istersen

Selam kızlar. Bende bugün transfer oldum 2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Bende dun 2 tane 3.gun embriyosu oldum beraberiz aramizda 1 gun olacak bebislerimiz sıkı sıkı tutunsun bize insallah aminnn. Doktor ne zaman test yap dedi?

Dondurulmuş canim. Bende iki arkadaşım da gördü. Fakat çok erken tahlil için. Eczaneye gittim. İlaclarim bitmişti. Gitmisken de gebelik testi aldım 3 tane bir tane yapayım dedim. Gaza geldim
Vallahi erken evet ama var gibi yani bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…