Evet geçmiyor gerçekten ama bu sefer daha rahatım stresim yok. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Olacak gözüyle bakıp olmayıncs çok üzülüyor insan.Bende hem iğne hem fitil var. Amin inşaAllahcumartesi test günüm vakit geçmek bilmiyor
Aaa çok geçmiş olsunKızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğimçok heyecanlıyım
Benim de yaşım 34İnşallah çok teşekkür ederimGOP Yeni yüzyıl Hastanesi'nde transfer oldum. 32 yaşındayım 2. denemem ilki taze transferdi 3. gündü o da ama olmadı. Senin kaçıncı denemen?
O zaman yarın 3 üyemiz kan veriyorKızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğimçok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canım:) dua edin bana çok heyecanlıyımO zaman yarın 3 üyemiz kan veriyorbu arada çok geçmiş olsun
Haklısın ama elimde değil. Bende hayırlısı diye dua edip bekliyorum ama istemeden stres yapıyorum. Güzel düşünelim güzel olsun herşeyEvet geçmiyor gerçekten ama bu sefer daha rahatım stresim yok. Olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım. Olacak gözüyle bakıp olmayıncs çok üzülüyor insan.Stres yapma sende rahat olur elbet geliyor zaman
İnşallah tutunmuşlardırBenim de yaşım 34benimde 3. Denemem yarın kan vereceğim işte 1 yılda 2 opu 3 trander oldu hayırlısı inşallah bu sefer hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah
Geçmiş olsun canim. İnsaAllah senin de güzel sonuçların olur.Kızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğimçok heyecanlıyım
İnsaAllah topigimizeO zaman yarın 3 üyemiz kan veriyorbu arada çok geçmiş olsun
Sağol canım:) evet canım ya çok heyecanlıyımGeçmiş olsun canim. İnsaAllah senin de güzel sonuçların olur.Bu heyecanlar bizi alıp götürecek sonunda
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinDoğru diyorsun canim ben görmek istediğim gibi görüyorum işteArkadaşlarım geldi onlar da dedi. Çok hafif çizi ele aldığım da uzaktan baktığımda biraz belli oluyor. Hayırlısı artık canim. Allah nasip ederse olacak insaAllah
Bende dun 2 tane 3.gun embriyosu oldum beraberiz aramizda 1 gun olacakSelam kızlar. Bende bugün transfer oldum2 tane 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Bu progestan iğneler mahvetti beni sizde durumlar nasıl?
Cok gecmis olsun canimKızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğimçok heyecanlıyım
Vallahi erken evet ama var gibi yani bilemedimDondurulmuş canim. Bende iki arkadaşım da gördü. Fakat çok erken tahlil için. Eczaneye gittim. İlaclarim bitmişti. Gitmisken de gebelik testi aldım 3 tane bir tane yapayım dedim. Gaza geldim
Ay inşallahBende dun 2 tane 3.gun embriyosu oldum beraberiz aramizda 1 gun olacakbebislerimiz sıkı sıkı tutunsun bize insallah aminnn. Doktor ne zaman test yap dedi?
Çok geçmiş olsunKızlar ablam ayağını burkup kırmış yarın babam ablamı benim hastaneme götürecek bende o zaman kan vereceğimçok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canımCok gecmis olsun canim
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsunyarın hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah